January 24, 2010

Kebosanan+Tensi+Penat

I'm not suppose to update anything here...tapi gatal gak tangan nak menaip..dulu rajin gak update blog kat FS..tapi sekarang dah malas nak update blog kat sana and sini pun dah lama ada account..cuma x active je...semuanya kena vitamin 'M' yang banyak sangat dalam badan ni...

Dulu suka bangat menaip blog and share my experience and also feeling with others..after sumthing happened,I did prefer to keep it all to my self...and now...setelah sekian lama..tangan dah mula gatal balik nak buat blog..but this time maybe klu rajin je akan update...as usual...With blog jugaklah I meet my sweet and romantic husband...which he is really like to read my mengarut blog...^_^

Ok...berbalik pada topik kebosanan+tensi+penat...yeah,this is all because of my work...penat weh baca RFP ni...dah lah tu..nak kena evaluate lagi...yang paling membengangkan ialah..kena balik lambat selalu...huaaaa!!!!x best langsung...klu dulu x der anak and family nih...aku mmg x kisah sangat nak stay sampai jauh malam pun..but now,my life is totally different..I have a little charming little boy who need my attention and a husband who need my care everyday...seriously..i don really care with my work anymore..bukannya ada dapat apa2 pun klu keje teruk..dapat penat je selalu..wah,sudah jadi x ikhlas plak aku...

Hmm..but now a days..money is important...dengan keadaan ekonomi yang turun naik ni...money is everything and also having baby..lagi banyaklah duit yg diperlukan...bukan murah barang baby sekarang ni...semuanya mahal belaka..sib baik arr aku jimat tang susu..setakat ni...dah 4 bulan ada anak nih...hanya 2 kali je gi beli Enfalac...Alhamdulillah,syukur atas kurniaan Allah swt...aku harap teros dapat menyusukan my charming + cheeky lil boy till 2 years old...banyak jimatnya susu ibu ni...

Ops..it;s 12.00 am..need to go off...will update soon klu rajin..take care and have anice day everybody..salam..^_^

0 comments:

 
Real Time Web Analytics