March 27, 2010

Apa kena arr nih??

Sah..sah sangat tengah bosan yang amat ni...malam ni je dah 2 contest aku join untuk Rizqullah...semoga murahlah rezeki anak mama ni...insyaallah...amin...

Serius tersangat-sangat bosan tanpa yang tersayang@buah hati disisi...huhuhu..really missed him so much...tapi nak buat camne....dia pergi mecari rezeki untuk kami sekeluarga...demi nak realisasikan impian kami berdua yang nak punya rumah sendiri...huhuhu..entah bilalah dapat nak beli umah ni...sedey2...rege umah plak makin hari makin naik..x pernah nak turun nyer...dahlah tu pulak,,,interest rate bank pun makin naik sama seiring dengan harga umah...mak ai...camni orang kaya2 jelah dapat beli umah yang ada tanah..yang x cukup $$$ duduk kat umah yang tinggi2...donia...donia...

Okaylah..dah x mo citer hal yang menghiris perasaan ni...lagi pikir,lagi sakit hati,lagi pening kepala...nak sambung citer pasal anak mama yang selalu menghiburkan hati mama ni lagiiiii baik...

So...layanlah pixas anak teruna saya....

Masa ni baru balik dari opis mama...
Coz lalu kat Mid-Valley,singgah jap bawak anak mama ni jalan2...

Sambil jalan2 kat Mid-Valley...mama and ayah pun singgah Kenny Rogers...huhuhu..x hengat masa tu baru abis pantang...teruk betul perangai...hahaha...




Ni kat kedai Tinted kete...
Ayah tiap2 hari dok usha kedai nih...

Hmm..setelah balik pusing2 KL ngan mama dan ayah....kita singgah jap kedai tinted ni..ayah cakap kesian anak dia berpanas dalam kete...aik..anak je ke panas???wife u ni x panas ke??huhuhu..inilah nasib isteri...bila dah ada anak..isteri dilupakan kejap...

 
@Shah Alam..umah nenek ngah...
Mama x ingat kita gi sana pasal apa...
tapi ni pas ayah balik dari kedai tinted...

Okay..ni dah satu hari nyer activity...dari pagi sampai lah malam..yang pasti bila ayah ada...mmg kita berjalan sakan...pasni ayah balik nanti...kita gi pantai timur plak..mama nak jumpa geng powerpuff gurl mama kat kuantan...and mak angkat Rizqullah...


Okaylah...dah malas nak menaip lagi ni...hehehe..dari td dok ngadap notebook..sambil borak ngan hubby on the phone...huaaa...lama lagi ke nak balik...aduh,dugaan betul...sabar jelah ek Puan Maslina...yang pasti setiap yang berlaku ada hikmahnya..yang baik datang dari Allah,yang kurang dari kesilapan dan kealpaan kita sendiri...


Nota kaki tuk Rizqullah : Jangan nakal2 tau sayang...jadi orang yang hormat orang tua...


Ok..till next blog...salamzzzz







0 comments:

 
Real Time Web Analytics