March 2, 2010

Happy 2 years and 11 month anniversary...

Erk..apahal plak ni anniversary??tajuk..x hengat dan x boleh blah...ah..ada aku kesah...another one month to go genaplah 3 tahun aku bercinta dan berkasih sayang dengan insan yang kini dah jadi pun suami aku...walaupun dah kawen...kami tetap Alhamdulillah dalam mode bercinta lagi...love is always in the air..mungkin sbb kami ni selalu berjauhan..itu yang selalu rindu tu tertanam dalam hati sanubari ni...x selalu jumpa...jumpa pun setelah 4-5 bulan terpisah..huhuhu...

Nak buat camnooo...inilah cinta jarak paling jauh..hahaha...padan muka aku lah kan..siapa suh aku pilih suami keje marine engineer...keje ala2 popeye the sailorman ni...Lu pikirlah sendiri ek Puan Maslina Oooiii...:-)

Hmm..malas nak taip panjang2 sebenarnya..,.arini blog ini dituju khas tuk hubby ku yang jauh di mata..namun tetap dekat di hati kami disini...

Suamiku Mohamad Redzuan@Dear,

Thanks for all love that you give to me...the care and romantic moment that we've shared..and lot's more...still fresh in my memory the day that we spend together..the day u won't let me go home...

Hahaha..alahai..termasuk mode cintan cintun plak ni...apapun sayangku@suamiku...remember this pic???
Our first date kat tepi pasar TTDI...
Cam best je duduk lepak and borak kat situ...
dan paling best sehari suntuk tu kita kuar...
(harap maaf kualiti gambar kurang memuaskan)

Hope you still remember this dear...tersenyum i bila kenang balik this moment and bila lalu tempat ni...:-)

Okaylah...dah x larat sangat nak menaip ni...just enjoy my teddy bear pic continuous from previous blog...
Layannnnkan jelah ek..nak buat camne...blog ambo kan..sukahati lah ambo nak letak apa...heee...

 Yezzzzaaa....ayah yang berdedikasi sedang membersihkan poo,poo..
Thanks ayah for your help...really miss you bersihkan poo poo Rizqul
Macam2 leh berlaku..

Hahaha..bila tengok pic ni balik...teringat all the momento suamiku membersihkan anak kami...siap sambut poo poo Rizqullah pun ada..kena tembak ngan pistol air pun ada gak..heee...aku plak dapat elak seme tu...heee...seme dia yang kena..susah,but very enjoyable moment to share with him...siapa cakap org kapal ni x pandai jaga anak..hohohoho...silaplah ek..suamiku tersangatlah terror..waluapun kenalah 2-3 kali train kan...but still he's the bestlah..bila dia ada je..aku dah malas nak tukarkan pampers anak...heee...

First raya as husband and wife...
And also first raya with our comelicious teddy bear..
Hohoho...aku dalam pantang tu masa ni...

Cam x pantang je aku on raya day ni...hehhehehe...asyik gerak sana sini...sbb bersalin normal kan...so,dah kurang rasa sakit tu...cuma risaukan jahitan je..takut terkoyak balik..huaaa..takutnyerrrrrr...

Hmm..alamak..dah midnightlah..esok mau kilija..sambung nanti jelah ek...tata..salamzzzzz...





 

0 comments:

 
Real Time Web Analytics