March 29, 2010

Penat yang berbaloi-baloi...

Adooi...hari ni penat mmg tak agak punyer...sebab dari semalam spend 24 hrs x 2++ ngan Rizqullah...dah lah mula melasak sangat2 si kecik sorang ni...seawal 6.45 pagi dia dah bangun...sibuk ajak borak2...adoi...tepuk2 dia suh tido balik pun x laku dah..dia sibuk dah nak main...huhuhu...sib baik ada musical book dia kat dalam bilik..bagi dia buku tu lah dulu...

Then cam biasa...pagi mandikan dia dulu..sekarang mandi kalau x cepuk air tu sampai basah mama dia..mmg x sah...abis tempat mandi..basah semenya...then bagi sarapan pagi...biskut milna+susu+ air susu...pastu...naik walker keliling umah...depan belakang...sibuk kacau masa mama dia masak bubur nasi...semalam menu tghari Rizqullah ialah..nasi bubur+ikan tenggiri+carrot and air epal...Hari ni pulak...nasi bubur+kangkung+ikan bawal and air suam je...hehehe..Petang pas mandi,nasi bubur satu lagi round...

Klu dalam kul 7 ptg lapar lagi..biskut milna...hmm..harap2 by bulan depan dapatlah  naik till 9 kg...huhuhu...hari tu dah kena marah ngan Paed anak mama ni...coz berat x naik banyak..huhuhu...tapi this 2 days memang sangat terasa berat anak mama ni..dah naik sakit belakang and tangan plak mama dibuatnya...

Oklah ..dah tgh malam ni..nak upload pic malas plak..just nak share satu pic with my son...this is latest pic taken last week after 6 month jap kat KPJ Selangor..


Mama sayang Rizqullah sampai bila-bila..
Muuuuuaaahhh dari mama...

Yang ni pulak dengan uci...orang yang menjaga Rizqullah bila mama gi keje..Uci sayang sangat kat Rizqullah...Rizqullah jangan selalu susahkan uci ya sayang,uci dah tua...patut Rizqullah yang tolong dia.. 
Ni masa uci nak beli spec baru...
Kesian uci..selalu bising cakap cermin mata dia dah kabur..

Tgk...uci gak yang pegang Rizqullah...dalam pic ni macam tgh buat deal je ngan amoi tu..hahaha...pandai anak mama posing ek...


Okaylah,dah lewat malam ni...esok nak keje...till next blog..selamat malam and have a beautiful day ahead...salam...^_^



0 comments:

 
Real Time Web Analytics