March 26, 2010

Rizqullah my passion...

Ok...harini malas nak tulis banyak sangat...tapi itulah..bila tangan dah start menaip dan bila otak dah mula berputar..laju je menaip tu...sampai kadang2 tu terleka...x teringat dah kul berapa,padahal kepala ni masih berdenyut lagi...nak makan panadol...kesian plak pada Rizqullah,nanti dia pun kena impact mamai...coz anak mama still BF ngan mama lagi..aduh...tahan jelah....

Hehehe...hari ni Rizqullah teman mama kuar gi Pizza Hut...mama teringin nak makan Pizza Cunky Loaded...alang2 tu banjer sekali uci coz tolong pegangkan Rizqullah dalam kete..aduh,anak mama yang sorang ni...x reti dok diam dah dalam kete..asyik nak keraskan badan and pandang kuar tingkap je... pening2 pun mama tetap selera nak makan..happy tgk Rizqullah tersenyum bila orang tegur anak mama ni...lagi2 bila nampak mama datang..tangan dah mula ngepak2 minta mama amik...

Ya Allah,serius hilang seme sakit pening mama tgk Rizqullah...mama try x mo makan panadol ni dan berharap hilang cepatlah sakit kepala mama ni...mama x mo anak mama mamai coz mama makan panadol...susah jugak klu nak makan apa2 klu BF ni..sbb anak mesti terimpact sekali...kesian tgk dia plak...huhuhuhu...


Okaylah...x mo cakap banyak lagi dah..nak sambung load pixas anak mama yang comel dimata dan dihati mama ni...


Masa ni pipi anak mama dah selambak dah...
Mama geram sangat ngan pipi anak mama nih... 

Masa ni kalau x salah mama...kita nak gi SMC Selangor for 6 weeks follow-up and jap...masa ni berat anak mama adalah 5 kg..patutlah masa ni mama sakit pinggang selalu bila dokong anak mama ni...dah lah baru abis pantang...anak mama plak sihat...alhamdulillah...sekurang2nya anak mama ni mmg tepati janji ngan mama...kecik dalam perut,besar bila dah kuar...(mama tau sayang,perut mama kecik..dah lah tu...mama asyik jalan sana sini and stresss memanjang je masa ngandungkan anak mama ni...huhuhu)
Gambar ni kat umah nenek and atok Shah Alam...
Waa...anak mama dah pandai jelir lidah ek....


 With Nenek Rene...pas balik dari KPJ Selangor...
Kita singgah umah Nenek Shah Alam..
This is your first visit to Shah Alam...

Yeeeeeaaaa...mandi time...
Mama suka tgk Pic ni coz anak mama nampak tembam and sihat..
Alhamdulillah...

Aduh...dah kul 12 ni..okaylah,sambung nanti ek..insyaallah...klu sempat,mama updatekan lagi gambar Rizqullah kat sini...banyak lagi ni hutang mama kat Rizqullah...sekarang anak mama dah 6 bulan....waaaa...nak kena update all your milestone from 1 month plus till 6 months...hopefully mama can finished it up before ayah came back from sailing...insyaallah...

Okay..till next blog...salam sayang untuk semua...have a beautiful day tomorrow...salamzzzz,,,^_^

 





0 comments:

 
Real Time Web Analytics