April 5, 2010

~ BaBy's SpECiaL pOSe CoNTesT ~

Yeaaaa...contest lagi untuk Rizqullah...tengah blogwalking tadi..terjumpa plak contest ni yang dianjurkan oleh Aqilah's Heaven..terossss teringat satu gambar Rizqullah yang mama rasa mmg special pose dari anak mama...

Tapi sebelum reveal gambar tu..mari kita baca terma dan syaratnya dulu...



1. Add kan blog ini dalam blog anda and mesti jadik follower skali yer..
2. Terbuka pd bb berusia 6 bln - 4 tahun sahaja
3. Copy gambar di atas, letakkan kat side bar uols n kene link kan kat entry contest ni ekk..
4. Mesti uploadkan sekeping sahaja gambar pose menarik anak anda and citer sikit nape anda rase pose tuh menarik.. :)
5. Sila nyatakan nama anak, tarikh lahir, nama ibu n emel add ya..
6. Contest bermula dr 26 Mac hingga 25 April 2010 nih, insyaAllah, keputusan akan di keluarkan pada 26 April 2010 nnt ya
7. Yg paling penting, tgglkan entry anda di ruangan comment ya!!



Okay...dah baca syarat..sekarang mama nak pertaruhkan gambar terbaru Rizqullah...




 Okay..inilah gambarnya...
Mama rasa gambar ni pose yang terbaik dari Rizqullah sebab anak mama ni pun nak tolong mama angkat barang bila tengah shopping...cian mama sorang2 ek...
Yang best masa gambar ini diambil,Rizqullah elok je pandang camera...ngan mata bolat dia..
Tengok je...bag plastik tu sama besar ngan dia dah..
agak2 klu jalan mesti cam penguin...
Hehehe...

Okaylah..ini semua detail yang diperlukan..
harap2 anak mama leh mencairkan hati juri...

Nama Anak : Mohamad Rizqullah bin Mohamad Redzuan
Tarikh Lahir : 15 September 2009
Nama ibu : Maslina Rosdiana binti Mohamed Roslan
E-mail : tsunamie146@gmail.com

Okay...nak tinggalkan entry comment kat penganjur contest plak..
Semoga anak mama ni berjaya...:-)
Amin..

10 comments:

Qistina's Mama n Abah said...

salam perkenalan..good luck tuk Rizqullah..

kinsyakrn said...

mas, paling beh tqk riz pegang beg plastik tu. akak dh perati betul2, mmg tgn riz yg pegang xde sape ampu. bagus betul...

aqilahheaven said...

hahahahha.. baik nyer Rizqullah.. pandai die tolong mama die yer.. good luck dear!!

Maslina Rosdiana said...

Qistina's Mama n Abah,

Salam perkenalan...tima kacih for the wishes..nanti datang lagi ya..

Maslina Rosdiana said...

Kak Kin,

Dia memang betul2 pegang bag plastik tu..sibuk nak pegang apa je yang mama dia pegang..konon2 nak tolong..bila tarik balik dari tangan dia..dia marah..huhuhu..

Harap2 dah besar nanti betul2lah dia tolong mama dia..

Maslina Rosdiana said...

Aqilah heaven,

Thank you sudi datang...harap2 dapatlah Rizqullah menang..:-)

cikgadis said...

heee gudlak!

Maslina Rosdiana said...

Cik Gadis...

Thank you...harap si bolat ni dapat menanglah..hihihi..

mama zharfan said...

ur boy is cute and adorable ;) mata bulat, muka bulat, chubby!!!

Maslina Rosdiana said...

mama zharfan...terima kasih..:-)

Semua dia pun bolat...hehehe...bila peluk dia cam peluk teddy bear..

 
Real Time Web Analytics