April 3, 2010

Cabutan Bertuah MYBABYSHOPONLINE

Hehehe...time Rizqullah tengah tido ni..mama leh lah berblogwalking dan cari2 mana contest atau give away yang anak mama leh join..DAN hari ni jumpa satu lagi,walaupun dah nak tutup(4 April 2010,1.00 am)..tapi nak jugaklah cuba nasib..mana tau rezeki anak mama...

Okay...jom baca pasal contest/cabutan bertuah ni..


Syarat-syaratnya :

1) Terbuka kepada semua bloggers tak kira lelaki ke perempuan;

2) Buat 1 entry khas bertajuk Cabutan Bertuah MYBABYSHOPONLINE;

3) letak banner di side bar anda dan link kan ke thread ni

4) Mestilah dan wajib jadi follower 2 blog ini http://mybabyshoponline.blogspot.com dan http://permatabonda08.blogspot.com (sebab nak bagi hadiah untuk follower kan);

5) Tarikh tutup adalah 04 aPRIL 2010, jam 1.00 am);
 
jadi apa tunggu lagi....

6) Letakkan Nama anda di sini (ruangan komen), dan bagi link direct ke entry yang telah anda buat......

Okay..semua dah buat..harap2 murahlah rezeki anak mama ni..amin...

Siapa yang nak join..cepat2lah ek..tarikh tutup hari ni..:-)

2 comments:

wanshah said...

salam. hai kak. saje nak komen kat blog akak ni. :-) comel2 la pic anak akak kat blog ni. saya baru jer kawin bln12 haritu. blm ada rezeki lagi. :-) mesti best dah ada baby kan?

http://wanshah87.blogspot.com

Maslina Rosdiana said...

Salam wanshah,
Komen banyak2 pun x per,klu ada kekurangan pun leh share,nanti boleh perbaiki...

Comel ke dia??alhamdulillah...terima kasih..dialah buah hati pengarang jantung akak masa ayah dia x der ni..

Memang best ada baby..lagi2 bila dia dah pandai macam2..insyaallah...ada rezeki itu,yang penting "Usaha tangga kejayaan"..:-)

 
Real Time Web Analytics