April 12, 2010

Haiyoo...sangat tak sabar menanti kepulangannya...

Hehehe...eksitednya hati ni dan berbunga sakan ni sbb tentatively suamiku akan balik dalam next week...kira2 4 bulan 3 minggu gak kami terpisah...tapi klu dia kena extend lagi seminggu..genaplah 5 bulan kami berpisah...sorang di darat,sorang di lautan sana...harap2 dapatlah dia balik dalam minggu ini jugak...tak sabar sangat nak becuti ngan both my beloved guys...wanna spend my time with them...mesti sangat gumbira..hahaha..

Kenapalah aku eksited sangat kan??mestilah bersebab..bukan x bersebab...sebab lepas ni...kemungkinan besar aku kena balik lambat selalu dan tak dapat nak bercuti panjang...huhuhu...coz aku involve in project tuk ganti loan system kat bank rimau tempat aku bekerja sekarang ni...dah nampak jalan aku balik lambat selalu...mmg berat hati gak sebenarnya nak buat benda ni..tapi klu pikir secara positifnya..x semua orang yang terpilih tuk sertai project mega camni..hanya orang yang 'bertuah'(bertuahlah sangat kan???) je yang terpilih..hahaha..

It's actually a good oppurnity tuk aku belajar banyak lagi benda especially in the management part...walaupun sekarang ni aku tgh ditrain oleh boss aku secara tak langsung...banyak paper work and deal meeting yang perlu aku lakukan...I'm gratefull she choose me...terima kasih kerana mempercayai saya Puan Boss... waaa...sungguh positive aku malam ni..wakaka..sebab dah terbayang ni esok kena kerja keras lagi..hua..hua..hua...harap2 x stress sangatlah,nanti kurang pulak penghasilan susu tuk my tiny teddy bear@anakku Rizqullah...


Okaylah..dah malas nak taip panjang2 lagi..layankan dululah update or sambungan pixas collection of Rizqullah...


Aksi hisap jari dan jelir lidah..
Masa ni..inilah activity kegemaran Rizqullah...

Tido dengan lenanya anak mama ni..
Mama snap gambar pun dah tak heran...
Sangat2 kepenatan...

See...Rizqullah sentiasa happy..
Walaupun ayah tak der disisi selalu..
such a strong boy...bagus anak mama nih..
Camnilah mama sayang...
Muuuuaaahh..:-*

Celebrating New year of 2010...
First time nih...tapi ayah tiada di sisi...
Masa ni ayah dah sebulan lebih kat atas kapal..


Adoi..mata dah mula mengantuk sangat ni...dari pagi tadi non-stop buat macam2..sekarang dah penat giler...


Okaylah...till next n3..salam selamat tuk semua...


Nota kaki tuk Rizqullah : Jauhi sikap suka menipu dan mencuri.





4 comments:

JUE said...

Cutenye Rizqullah tdo.... ;)

maszmadi said...

tommeinyer rizq... cam nak cubit pipi dier...

Maslina Rosdiana said...

Hi Jue...

Thanks..anugerah Allah tuk saya...sayang sangat dengan dia..:)

Maslina Rosdiana said...

Salam Masz...

Haip...x leh cubit..hehehe..mama rizqullah marah ni...hahaha...

X derlah memain je...geramkan tgk pipi dia...selambak je..:)

 
Real Time Web Analytics