April 24, 2010

Jom countdown!!!

"Oh...My darling I love you"...hehehe...tgh syok ni dengar lagu hindustan sambil taip blog...hahaha...teringat plak citer "Mujhse Dosti Karoge"...lakonan Hitrik dan Kareena...
**Nani dan Ita,jom joget hindustan malam dinner this year..hahaha...**


Tapi words tu pun ditujukan pada My Darling yang jauh di mata ni..tapi dah tak lama lagi nak balik...AKHIRNYA...setelah 5 bulan seminggu terpisah ngan Rizqullah dan isteri...ada gak dah bau2 hangit dah cam nak balik...hehehe...jadi hangit sebab dah 2-3 kali cakap nak balik and kena tunda sampai terbakar hati dan perasaan guwe...sbb asyik apply dan cancel cuti je...penat tau nak apply..pastu cancel plak..bikin guwe malu je ngan boss guwe...sib baiklah dia okay je dan understanding...**actually dia mmg suka kot aku x jadi cuti..ehehehe..**


Sekarang ni kepala aku dah mula ligat pikir activity mingguan kami bertiga...hmm...yang pasti,photographer tuk amik pixas kami sefamily di tempat percutian kami telah pun di book..thanks ya Tengku Azrul@Yol sudi mengosongkan masa anda untuk amik pixas kami sekeluarga...would like to challange you to take picture of us..selalu amik pixas orang kawen je kan...hehehe...hope result dia akan jadi cam kat bawah ni...


















Daaaaaaan inilah wajah tuan photoghapher kami..
Yang sudi terima cabaran kami...

Hehehe..yang mana satu ek??tekalah sendiri ya...
Dialah photographer kami sepanjang majlis perkahwinan kami...
Dan pada Cik Nani...n3 ni khas tuk ko gak...
Inilah hasil keje dia..nanti aku sharekan plak hasil 
keje dia time holiday photoshoot nanti...

Hmm..bila berkunjung balik pada pixas2 lama ni...teringat plak zaman berdua-duaan ngan suamiku...mmg ligat tul kitaorg..jalan sana sini...tak sabar betul nak menunggu hari kepulangan yang tersayang...king of my heart,father of my child...serius rindu bangat dengan dia...walaupun selalu gak kami ni bergaduh-gaduh manja kat tepon..akulah yang selalu buat salah...hahaha..sikit2 nak melenting...sikit2 nak marah...sbbnya aku stress sangat dah tis lately dengan keje yang melambak kat opis..huhuhu..tapi sib baiklah hubbyku ini sangat2 understanding dan serahkan je telinga dia dengar aku membebel panjang...hahaha...

Sooooo sorry sayang...inilah akibat nak isteri keje IT...tiap2 hari pun stress...hehehe...nak buat camno kan..u suh i keje gak...hehehe..

Okay..hari ni mama minta maaf ya Rizqullah...x der update pasal anak mama ni...tapi mama nak Rizqullah tahu...cinta mama dan ayah adalah cinta sejati dan mudah-mudahan hingga ke akhir nafas kami...ini hanya secebis kisah cinta kami...nanti bila Rizqullah dah faham..mama akan share dengan anak mama camne mama dan ayah bertemu dan jatuh hati..seterusnya bersama hingga ke hari ini..

Hmmm..panjang gak menaip nih...mentang2 esok cuti...rajin plak aku menaip panjang..hehehe..

Pada Rizqullah..mama dan ayah sayang Rizqullah...jadi anak yang soleh dan berjaya ya sayang..

Ok..till my next n3...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...salaaammmzzz...


15 comments:

Aidi-Safuan said...

eh, background nih kat mane erk? smart je

Maslina Rosdiana said...

Hi Aidi,

Semua amik kat sekitar KL je...kat mana...hehehe..kat Jalan kat ngan CM,kat shop depan puduraya dan sekolah st john..

CikWa said...

superb!!
suka nya..
teringin nak ada photography camni dgn anak2 n hubby :)

Momma Mia said...

selamat bercuti bersama family tersayang nnti....

Nana said...

fuh..cun gile seme gamba2 tu nk g oliday ek?eheh sama la kita nxt week oliday time..

UmmuAnis said...

salam maslina. Blh je cari mana2 gambar atau ambil gambar semasa..yg ada kreteria suami mithali bersama sikecil :). Suami beri masa bermain bersama anak pun mithali gak.. skrg ni byk betul kes2 penderaan kanak2.. tu yg saya buat tema ni supaya kita didedahkan juga dgn bapa2/suami2 yg penyayang nie..

Shiela Latif said...

semua picture kat atas nie cantik2...seronok nyer :)

umialya said...

selamat bercuti!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam
thanx sudi singgah blog kita

wow..nice pic..:-)

Nani # said...

aaj ki ladka i tell u..
kitni lallu what to do, ahaks!
sambil berjoget2 ngan ita, haha

uhuhu..ku tergoda sama fotografer itu..eh silap2, tergoda sama fotografer punye hasil gambar.. ;p

Maslina Rosdiana said...

Nani,mmg sangat hensem pun fotografer tu..adik aku pun jatuh hati sama dia...hahaha...

Tapi sekarang dah jadi tunangan orang..dah nak kawen pun bulan julai ni..

Maslina Rosdiana said...

Salam rose,

Terima kasih..datang lagi ek ke sini..

Maslina Rosdiana said...

Alamak...kepada umialya,shiela,nana,mommamia dan cik wa...TERIMA KASIH...harap2 leh release tension bila holiday nanti...

Dah lama sangat 5 bulan ni...:-)

aiDieNa said...

Salam.. cantik² lar gambar tu... nice!

Maslina Rosdiana said...

Salam aidiena,

Terima kasih...tapi tu hasil kerja tangan Yol ya..hehehe..

Akak ngan suami jadi model je..hehehe...

 
Real Time Web Analytics