April 7, 2010

Konon-kononnya...

Hehehe...tajuk x bleh blah lagi ni...tapi mmg konon-kononnya sebelum balik dari opis bawak segala bagai keje yang melambak tu balik umah..siap plan dalam kepala nih...mana satu nak buat dulu..hehehe..tapi alih-alih bila sampai umah..tengok je my teddy bear and dapat peluk dia..terus lupa pasal keje,hilang semua penat lelah dan stress kat opis...lagi2 bila dapat cium bau wangi ubun2 dia,pipi dia dan leher dia...Ya Allah,sedap dan wanginya...hehehe..terasa malas yang amat plak nak menghadap kerja2 tu...

Sekarang ni tengok anak mama dah tido lena terasa cam nak join sama je..hehehe..tapi kesian plak ayah tgh tunggu mama  nak borak2 kat YM ni..nak buat bising tak boleh..sensitif sangat Rizqullah ni ngan bunyi bising..huhuhu...tak kasi can sungguh kat mama dan ayah nak bermanja2 through phone...melepaskan rindu di dada(haha..padahal tiap2 ari while driving dok sibuk borak ngan suamiku,time ni jelah x der yang mengganggu)..dah lama plak rasanya x dapat nak borak2 lama2 ngan suamiku time malam2 cam masa zaman bercinta dulu..klu time tu...2-3 jam pun ada lagi bahan nak borak...actually sampai sekarang ni pun...cuma keadaan x berapa mengizinkan...mama ada bodyguard to make sure mama tido awal...hahaha...tapi bodyguard mama ni,kul 9 malam mentol dah mula kehabisan tenaga...hehehe...

Okaylah...not so much to story harini coz mama sangatlah mengantuk dan penat...sekali ngan sakit kat bahu ni coz of stress...adoi...rasa cam nak MC je esok...biarlah apa nak jadi kat opis tu...tapi abis plak nanti reputasiku..huhuhu...x per,demi keluarga...ku gagahkan jugak..lagipun apa guna belajar tinggi2 tapi x gunakan kelebihan tu...harap2 esok hasil tenusu mama x kuranglah..harini pump 2 kali dapatlah dalam 12.5 oz...huhuhu...semakin kurang plak susu mama tuk Rizqullah..kena tenang2kan dirilah nampaknya mama...

Sebelum tamatkan n3 ni..macam biasa,mama akan update continuous from previous entry...so,layankanlah obsesi saya ni..siapa lagi klu bukan my teddy bear@Rizqullah...


Rizqullah meeting Mohamad for the first time..
Mohamad masa ni berat dia 8.5 kg..
Meanwhile Rizqullah hanyalah 6.5 kg je...
Bayangkan berapa berat Mohamad sekarang ni???

My Dear Teddy Bear...hehe...
Ni gelaran unkel azmir yang bagi...coz dia geram sangat ngan Rizqullah...
Very nice to hug and hold...solid sangat badan dia..
Agaknya mmg camni kot baby yang BF...
Body/lemak dia will be solid...

This is the best anniversary present ever yang mama dapat...
This is your first smile and laugh masa mama nak amik gambar..
dan Rizqullah hadiahkan senyuman manis ni dipagi hari..
Serius mama sangat happy dapat tgk senyuman anak mama on that day..
Teros send MMS kat ayah..share the best moment of our son...

Dan ini adalah suprise gift from My Dear hubby,En Redzuan
yang berada jauh ditengah laut(kat pasir gudang je)..
Walaupun dah dapat jangkakan this present...
Tetap happy dapat bunga ini...
Rasa sangat disayangi dan dihargai..
Thanks again sayang for the lovely flower...
The smell of lily last for a few weeks...
Jalan2 kat Giant Kelana Jaya...
Tempat favorite place mama nak beli semua keperluan..
Hehehe...

Kat Clinic...waiting for 3 months jap..
Apeeee???dah 3 bulan anak mama ni??
Cepat sungguh masa berlalu...

Ni gambar anak mama kena buli ngan mama...
Ngeh..ngeh..ngeh...
Ya habibi ali baba...

Okaylah..dah kul 12 tghmalam ni..keje yang kononnya bawak dari opis tadi langsung x sentuh lagi ni...ehhehehe..buat x tau jelah dulu...better tido dulu,esok pepagi sharp kul 9 ada meeting lagi...dush..x abis2 meeting...

Till my next n3..have a nice and beautiful day.. salamzzzz

Nota kaki tuk Rizqullah : Jauhi sifat riak dan takabur..sesungguhnya sikap itu tidak membawa keuntungan..

1 comments:

wanshah said...

uihh.. comelnye anak akak ni. :-) sedap nama dia Rizqullah ek?.. saya pn teringin nak berbaby gak ni. tapi blm ada rezki lagi. :-) doa2kan la utk saya plak ek kak moga2 dicepatkan rezeki utk dapat baby. :-)

http://wanshah87.blogspot.com

 
Real Time Web Analytics