April 25, 2010

Love is you and Me’ Contest

Sedang berblogwalking malam ni..terjumpa plak contest yang sangat menarik perhatianku ini...hehehe...terasa plak cam nak join ini contest yang dianjurkan oleh Puan Beba dan suaminya Encik Anas --> klik sini klu nak join..sebab 2-3 hari ni mood bercintan-cintun datang balik sebab hubby dah nak balik...terasa ingin hati nak join contest ni...


Sebelum tu..kenalah baca syarat2 penyertaan dulu ya...
  1. Follow and add blog Habibah & Anas in your blogroll.
  2. Letak banner Sabah Accessories kat sidebar korang. (Boleh pilih antara 3 saiz yang ada kat bawah entry ni..)
  3. Create a post dengan tajuk Love is you and me Contest.
  4. In the entry, letak banner contest ‘Love is you and Me‘ and link the image to this entry; http://blog.beba-anas.com/contest/love-is-you-and-me-contest
  5. Mention about Sabah Accessories and link it; http://sabahaccessories.com. (Pendek2 pon takpe)
  6. Upload SATU sahaja gambar you and your significant others (husband ke tunang ke boyfriend ke scandal ke tak kesah lah.. :p) yang menunjukkan you’re a very loving couple gitu.. :D
  7. Lastly, just leave the permalink of your entry kat comment in this entry.
***********************************************************************************
Okay...syarat dah baca...sekarang saat untuk memenuhi syarat2 yang diberi...


Blog Beba dan Anas jugak ada menjual aksesori daripada Sabah contohnya Gelang, Cincin, Keronsang yang menggunakan mutiara daripada Sabah...kepada sesiapa yang berminat dgn aksesori daripada Sabah ni silalah kunjungi Sabah Accessory. Pelbagai corak dan warna aksesori menanti anda di sana...

Antara barangan yang ada dijual...


Dan gambar yang aku nak pertaruhkan ialah..

Gambar ni masa outdoor photoshoot...
Tak edit langsung pun gambar ni...
ni mmg hasil original our photographer...
**Bertentangan mata...aduh,indahnya saat ini dan kalaulah bolehku ulang semula..**

Ok...harap2 dapatlah gambar ni jadi pilihan juri...hehehe..

4 comments:

umialya said...

Adoooi Mas..
Romantik sekali dik!

Maslina Rosdiana said...

Kak Tini,

Hehehe...tu gambor baru2 kawen..kira masih dalam mood loving+gila bayang gitu...

beba said...

Salam Maslina,

saya dah check and semua okay dah.. :D

terima kasih ye join contest saya..
and good luck to you.. :D

Maslina Rosdiana said...

Salam Beba,

Thanks sbb sudi datang dan buat spotcheck..hihihi..:-)

 
Real Time Web Analytics