April 12, 2010

MaMa_aDHa ; BaBy iN BlUe CoNTesT

Okay..ni nak try plak contest baby in blue...aduh..banyak betul gambar Rizqullah yang memakai baju biru..sampai x tau nak pilih yang mana satu...

Contest ni dianjurkan oleh Mama_Adha..tapi sebelum apa2...mari baca syarat dulu..




  1.  Mestilah jadi flower blog mama saya yea.

  2. Copy paste banner kat atas and link kan kat sidebar unty/uncle yea

  3. Terbuka pada 2 kategori iaitu kategori GIRL(A) and kategori BOY(B)

  4. Upload satu keping gambar anak/anak saudara unty/uncle( sekeping je tau)

  5. Umur anak mestila dari 0-3tahun masa gambar di tangkap.

  6. Sertakan sekali nama baby,umur And kategori tau.

  7. Dah siap wat N3 tinggalkan link di bahagian komen yea unty/uncle

  8. Insyallah mama saya akan bagitahu pemenang pada 3 Mei 2010

  9. Hanya satu pemenang je akan dipilih bagi setiap kategori

  10. Tarikh tutup penyertaan ialah ; 30 April 2010 jam 4 petang
*** Hadiah adalah berdasarkan umur bayi yea unty/uncle
*** Takdala mahal...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Okay...syarat dah baca..sekarang mama nak tepek gambar anak mama memakai baju biru...


Ops...dengan stokin biru sekali...okaylah tu kan???
Memang anak mama ni banyak baju biru je..
(Inilah akibat klu ada anak lelaki...klu anak pompuan seme pun fink colour...)

Detail pasal anak mama plak seperti dibawah...

Nama : Mohamad Rizqullah bin Mohamad Redzuan
Umur : 15hb April ni masuk 7 bulan
Kategori :Boy(B)
Nama ibu : Maslina Rosdiana binti Mohamed Roslan

P/s: Mama_adha,sudah ditambah...thanks ya..
Okay..harap cairlah hati juri tengok anak mama ni..heee...

Sesiapa yang ada anak dan nak join,leh gi kat sini --> contest




2 comments:

MaMa_AdHa said...

kak sila tambahkan email dan nama ibu yea...
good luck

Maslina Rosdiana said...

Mama_Adha,

Okie dokie...sudah update.Tq ek..

 
Real Time Web Analytics