April 22, 2010

Menang Anugerah...bestnya!!!

**Sila baca entry ni macam baca script kemenangan award grammy ke,ABPBH ke,Juara lagu ke...hehehe...**




"Firstly and foremost nak ucapkan terima kasih pada HOT MAMA yang sudi bagi anugerah blog mesra mata ini pada mama Rizqullah...sangatlah terharunya menerima anugerah ini.."


ewah...kecoh plak mama Rizqullah ni tau...hehehe...sangatlah gembira dan terharu menerima anugerah ini pada Hot Mama sebenarnya...**ayat artis : I x sangka akan dapat award ni**...semoga perkenalan kita berpanjangan sampai bila2...nice to have friend like you...


Rizqullah pun ada benda nak cakap kat Hot Mama...




Hmm...ada syarat ya nak terima anugerah ni...syaratnya adalah kena bagi pada 5 blogger lain pulak untul merapatkan lagi hubungan silaturahim dan ukhwah sesama kita...


So..antara mereka yang terpilih adalah...jeng..jeng..jeng...



Jadi pada yang terpilih..amiklah award anda dan jangan lupa paskan pada 5 blogger lain yer...just for fun and friendship...


Oh yer...to Shiela..lain hari saya jawab tag tu ek...thanks sudi tag saya...:-)

17 comments:

Shiela Latif said...

Lina, tak kisah lar bila2 pon boleh jawab balik tag tue...saja2 jer gurau2...thanks banyak2 sudi bagi award nie pada shiela yer.....suker award nie :-)

Shiela Latif said...

e'eh...comelnyer riqullah ngan dialog dia tue...kreatf tul mama dia nie...hihi...cute2

unlisted_one said...

hehe,..comel aje award ni.

Misz_zana'85 said...

eh eh..comeynyerr :))
tahniah, dpt award..hihi

Nani # said...

alahai comel je rizqul wat ucapan, hehe

umialya said...

tk jugak, cantik award tu.. akak dah tempek daa kt sini..
http://mimialya1.blogspot.com/2010/04/award-lg.html#links

Shiela Latif said...

Lina...award tue shiela dah ambik...jgn luper dtg tengok yer sis...thanks bebanyak ingat kat sy. :)

Ita said...

Mas, thanks for d awards but bole tlg ajar ita x cmno nk amik? saya bdk br belajar..kalu sudi tlg tjkkan..

Hot Mama said...

heheh tq mas.. comel dialog tu...geram nk geget2 rizqullah..heheheh jgn maraa aaa

Maslina Rosdiana said...

Hi Shiela,

Insyaallah..akan dijawab gak tag tu...lagi pun pasni best sikit nak berblog dan update FB..hehehe..sbb pembantu dah balik...weee...

Maslina Rosdiana said...

Rizqullah wrote :

Auntie Shiela...

Tima kacih puji saya comel...adik Danny pun comel gak..lagi comel dari saya..saya nak cubit pipi dia leh tak auntie??

Maslina Rosdiana said...

Salam unlisted_one,

Terima kasih..

Maslina Rosdiana said...

Kak Tini@Umialya,

Terima kasih sudi share award tu ngan yang lain2...saya dah singgah blog akak dan dah tinggal tapak kaki kat situ..hehehe...

Maslina Rosdiana said...

Miss Zana_85,

Terima kasih...

Maslina Rosdiana said...

Cik Nani,

Hehehe..pasni makan tghhari kita Rizqullah akan teman..hihihi...

Maslina Rosdiana said...

Ita,

Alamak...td x sempat nak melagho ngan ita...hehehe...

Senin ek saya ajar..remind saya ek...saya ni kan mak nenek..asyik lupa je..

Maslina Rosdiana said...

Hot Mama,

X marah sbb bukan peha mama Rizqullah..hehehe..

 
Real Time Web Analytics