April 10, 2010

Posto..posto..akhirnya sampai..

Balik2 keje tadi tgk atas meja ada surat...weee....dah tau dari siapa..surely dari Kak Intan & Arissa...This is the giveaway present yang Kak Intan sediakan tuk pemenang yang bertuah dan pemenang yang tiup2 kat random.org...hehehe...

Since ini n3 tuk ucap terima kasih to Kak Intan for the giveaway present..so,i'll make it short...tak tau nak cakap apa...just a million thanks from me and Rizqullah...nanti ada rezeki and kak intan buat giveaway lagi..we going to joined again...:-)

So..layan dulu ek pixas yang sempat dicapture...with my supermodel...siapa lagi...Rizqullah lah...my tiny teddy bear...

 Inilah suratnya...wonder what inside???

Tengok tu...sibuk betul Rizqullah nak bukak sampul surat tu...
Nak tolong mama ek sayang...
Ke takut mama amik hadiah tu...hehehe..
Dun worry sayang..this is for you...
I'll keep it for you anak mama..

Weee...akhirnya...dapat bukak...
Happynya muka anak mama tgk hadiah dari Auntie Intan..
Tak sabar2 nak amik...

Adush...tgk tu...punyalah happy dapat grab hadiah tu..
Oh...ya..Rizqullah dah pandai duduk sekarang ni...
Alhamdulillah...baru 6 bulan lebih..
Dah pandai duduk sendiri...
Senang sikit mama dah...
Rizqullah pun dah pandai buat hal sendiri..hihihi..

Okaylah...to Kak Intan...this is the posto..confirm received ek...thanks lagi sekali..:^_^


 

2 comments:

Intan said...

Your welcome mas!

Ha ha rizqullah, tu bukan coklat lah sayang :D

Thank you ye sudi join my giveaway :)

Maslina Rosdiana said...

Seme pun dia nak masuk dalam mulut kak intan..

Tgh gatal gusi kot...

 
Real Time Web Analytics