April 5, 2010

Rizqullah menang Giveaway from Kak Arissa and Auntie Intan

Alhamdulillah...first contest yang mama joinkan anak mama ialah contest giveaway by Mama Arissa@Kak Intan...(masa ngandung suka sangat tgk muka Arissa...siap letak pic Arissa depan meja mekap..so,pagi2 pas bangun akan tgk muka Arissa dulu dan sebelum tido pun tgk lagi..sbb comel sangat Arissa ni..)...thanks to Kak Intan for the Giveaway...Rezeki Rizqullah nampaknya..x sia2 tiup2 kat random.org tu..hahaha...

Semoga dimurahkan lagi Kak Intan dan leh buat lagi giveaway...amin...



To other winner...tahniah jugak dari saya dan baby Rizqullah..Oh ye...mesti semua tanya...yang mana satu dalam list tu...yang dalam box tu adalah nama saya....

Hadiah ni,mama akan simpan untuk Rizqullah...oh ye..nanti kena email Kak Intan..lagi sekali..terima kasih daun keladi buat Kak Intan dan Arissa...


5 comments:

Intan said...

Ur welcome dear...terharu nya baca :D

Waaa nak simpan hadiah utk rizqullah...so sweet lah mummy dia nie ;)

Thanks for joining ye Mas!

IbuHakimHaikal said...

Tahniah utk Rizqullah.. ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah...:-)

n thanx singgah my blog..:-)

Maslina Rosdiana said...

Kak Intan,

Thanks for dropping by...

Kena simpan hadiah tu,sbb blog ni kan tuk dia..nanti dah besar klu dia tanya..leh tunjukkan kat dia hadiah dari Kak Intan..

Dan leh citer kat dia masa mama dia ngandungkan dia suka tgk siapa..heee..

Maslina Rosdiana said...

IbuHakimHaikal dan Rose,

Terima kasih..nanti singgah lagi ya..

 
Real Time Web Analytics