April 14, 2010

Sambung hitung hari lagi...

Adeh...x best sungguh tau harini...huhuhu...dapat berita yang kurang best..hmmm...berita apalah tu yang x best..dah tentulah tentang kepulangan orang kesayangan ana...siapa lagi klu bukan suami bucuk manjaku..hahaha..the king of my heart...kena tunggu satu minggu lagi laaaaaaa...minggu depan baru leh balik..itupun belum tentu lagi..aduh,bosan betullah ngan MISC ni...x habis2 ngan janji manis korang ni ek...


Tiap kali kalau tepon company nih..memang akan sakit hati...sebabnya sampai habis dial tone pun...x der yang menjawab..klu ada pun 'CIK MESIN'...haih,apalah yang korang kat opis tu buat ek??Bonus nak...tapi keje hampeh...yang kat laut tu keje setengah mati...tapi satu bulan bonus pun x dapat...hangin...hangin..patutlah ramai yang cabut...huhuhu...haih...nasib,nasib...sib baik bank rimau bagi bonus...leh gak buat cover kos bersalin hari tu...huhuhu...


Okaylah..enuff of that..karang bertambah2 plak lagi lara dihati ini...baik gumbirakan hati ini je ngan perkara2 yang menarik..x leh tensi sangat..nanti produksi susu terganggu plak...kesian plak my tiny bear...to rizqullah,mama trying to avoid giving you formula milk sayang...bukan formula x bagus ya..ada yang bagus dan ada yang ado2 je...tapi mama lebih prefer susu ibu..coz lebih jimat sangat...dan dalam kuantiti yang sedikit je...susu ibu dah mengandungi semua zat2 yang diperlukan oleh bayi...sebab itulah mama cuba gak bagi Rizqullah yang terbaik dari ladang...hahaha...i wanted the best only for you my son...and untuk anak mama seterusnya pun mama nak buat perkara yang sama...the important is the first kolostrum...


Hmm...hari ni serius x der mood nak taip panjang sangat..sbb agak terganggu ngan news yang x best tu...so...cam biasa..hehehe...layankanlah update progress of my dear son@my tiny teddy bear...



Rizqullah wearing snow cap from Pak Ngah Hanif...
The first present form him...

Hari ini kita jalan kat One Utama...
dengan Mak lang...
Masa ni mama gatal sangat tangan nak cari play gym tuk anak mama...
Ni masuk website Fisher Price nyer pasallah..
Tapi sambil2 tu..kita test pakai spec hitam yang ada kat sana...hehehe..

Okay...dah jumpa yang berkenan..
Thanks ayah for the sponsorship...
I janji x masuk lagi website FP..
Tapi i ada berkenan satu toys tu...
Hahaha..x derlah...cukuplah dulu toys si kecik ni...


Bergaya dengan spec hitam sponsor by Mak Lang Zetti...
Sayang kat Rizqullah punya pasal...
Sanggup belikan Rizqullah spec hitam Ben10...
Say "Thank you" to Mak Lang ya Rizqullah..

Okaylah..cukup kat sini dululah my n3 for today..sangatlah penat dan x larat dah mata nak ngadap screen lappy ni...till my next entry..jaga diri and have a wonderfull and beautiful day...salam sayang dan sala ukhwah...

Nota kaki tuk Rizqullah : Saling bantu-membantu pada sesiapa yang memerlukan(Sharing is caring)



4 comments:

Intan said...

Yesss kita pasti nak yg terbaek utk anak kita kan Mas, especially bab susu badan nie...mmg tiada tandingan nya :)

Ala takmo lah tensi-tensi mas...nanti sampai lah si dia itu ;)

Ummi said...

mas: add ym kalu ade..
ikinarif@yahoo.com

Ummi said...

mas: add ym kalu ade..
ikinarif@yahoo.com

Maslina Rosdiana said...

Kak Intan,

Sedang cuba bertahan ni tuk bagi susu ibu...makin hari makin sikit plak ni..sbb tiap2 hari pun tension kat tempat keje...

Balik keje plak penat x habis dah ngadap si kecik plak..x lepas plak tu mama dia..huhuhu...

 
Real Time Web Analytics