April 3, 2010

~ SLEEPING CUTIE CONTEST ~

Tengah-tengah jalan2(blogwalking)..tetiba terjumpa contest ni -> 


Jadi apa lagi..mama pun terfikir nak calonkan anak mama yang hensem ni...
Tapi sebelum tu...tgk dulu syarat dan banner contest ni...
takut x memenuhi syarat pulak nanti..



Ok...dah baca syarat dan copy banner...
Sekarang mama nak calonkan gambar terbaik tido lena comel anak mama ni...


Nama : Mohamad Rizqullah bin Mohamad Redzuan
Tarikh Lahir : 15 September 2009

Lagu Dodoi : 
Tidurlah sayang..
Tidurlah manja...
Tidurlah anakku dengan lena..
Mama dan ayah sentiasa ada bersama..

Tidurlah sayang..
Tidurlah manja..
Tidurlah anakku dengan lena..
Jadi perwira harapan bangsa dan agama..

(lirik yang paling bawah tu boleh tukar tuk jadikan nasihat tuk anak..
Biasanya baby bila tgh nak tido tu..dia still boleh 
menangkap apa sahaja yang kita sampaikan pada dia)

sambil nyanyi tepok bontot dia...

Siapa yang nak join..leh klik kat link atas tu...
Harap2 anak mama dapat memikat hati pengadil...*wink*wink*




 

2 comments:

PapaMama Zakwan said...

salam
mamazakwan dtg menjenguk :P
thanks n gud lux ek! :)

Maslina Rosdiana said...

salam..
Terima kasih mamazakwan..datang lagi kalau sudi..:-)

 
Real Time Web Analytics