April 17, 2010

~Tag pertama mama Rizqullah~ TQ kepada IbuAqil

Okay...hari tu kena tag ngan Salina@IbuAqil...So,ini mama Rizqullah nak jawab soklan dalam tag itu..tapi jangan sentap ek..sbb x lah best sangat pun apa yang mama Rizqullah ni angkut hari2....hehehe...


Tapi sebelum tu...nak ucapkan Terima Kasih pada Kak Salina sbb sudi tag saya...Ooo,nak tau ek apa dalam handbag saya...


Hmm...segannya nak share apa yang ada dalam handbagku...hua..hua..hua..


Inilah handbag yang Mama Rizqullah angkut hari2...
Cuma klu kuar ngan Rizqullah...
Handbag ni x dibawa...tukar handbag lain...
Erm...sorry ek..purse dah lusuh...sbb dah guna 2 tahun lebih..
Purse tu pemberian hubby pas saya kena rompak 2 tahun lepas..
Sedih sangat sbb semua document pun dalam purse tu...
Tak baik betul orang yang rompak saya...huaaa..


Okay..selain purse dalam handbag...
Wajib bawak..external harddisk...
Handphone N73...(erm...to my hubby,N97 Mini Satu pleaseeeee)
Bedak Maybeline,lip gloss Mary Kay,Lipstick Maybeline dan jugak tisu...
Ini semua barang wajib ada dalam bag ketika gi opis...


Ops...ini pun barang wajib ada...ehehe...
Thumbdrive je ada 4..ini x masuk yang ada dalam kete..
2 pen hitam...in case tetiba perlukan pen...seluk je handbag...
Pad...ini di saat emergency..sbb bila BF ni,period x menentu...
dan kunci umah Kelana Jaya dan Shah Alam...
Erm...x lupa duit yang x sempat masuk purse..
dan jugak namecard...

Okay..rasanya itu jelah kot dalam bag Mama Rizqullah...hehehe...
Kan dah cakap...x der yang menarik..inilah handbag programmer...
Memang barang mekap ke apa ke x der sangatlah...
Penuh ngan gadget je...hihihihi...

Hmm...sekarang Mama Rizqullah nak tag siapa plak ek tuk kita tahu apa 
dalam Handbag dorang...hehehe...
Jom tgk siapa yang kenaaa...



13 comments:

Intan said...

He he samalah kita, intan pon sama gak...PAD mesti ada dlm handbag coz hari "hujan merah" nie susah di duga kan...ekeke :D

IbuHakimHaikal said...

Mas...thanks..tp xtau bllah akak nk jwb tag ni..ari tu ade gak utang tag ni ngn shikin..huhu...rase bersalahnye xjwb2 lg ni...

kinsyakrn said...

xtahan tgk pad tu... hahaha. nanti akak jwb ye..kita tgk apa yang bsarang dlm handbag ku...huhuhu segannya..

umialya said...

erm.. akak buat jugak le tag tu. bersepah2 dlm beg tu. segaaan!

tp akak catat dlm blog yg satu lagi iaitu 'diari hidupku'. Mas klik je kt gambar alya, kuar le laman tu!

Hot Mama said...

sorry sgt2 ye ...kite tk dpt nk jwb tag tu lg...coz

1.kamera rosak..cdg nk beli br terus..kalau perasan gmbr batrisyia tk kuar byk lg dlm entri..hehehe

2. gmbr byk dlm hp..gambo semua ada..huhuhu tapi de problm tkleh trnsfer ke laptop...

nanti ya..takpe jgn risau sy masih hutang....heheh nanti sy langsai ye...sy bls tag itu..heheheh

Maslina Rosdiana said...

Kak Intan..PAD tu perkara wajib dan utama....takut plak tetiba merah je kat belakang..huhuhu...**malu**

Maslina Rosdiana said...

Kak Hasmah...jawab bila free..bila2 pun boleh..janji jawab..hihihi..:-)

Maslina Rosdiana said...

Hehehe..jawab Kak Kin..jangan tak jawab..nak tau gak nih apa dalam bag Kak kin...hehehe..:-)

Maslina Rosdiana said...

Umialya...ye ke??dah penah kena tag...heeeeeeeee..

Maslina Rosdiana said...

Hot Mama...

X per..bila dah ready..silalah jawab tag...nak gak tau ni..apa hot mama bawak hari2 dalam handbag..hehehehe...

umialya said...

maksud akak, tag tu dah siap t/hari td.. dpt je dr. mas terus buat cuma masuk dlm laman yg satu lain.

http://mimialya1.blogspot.com/2010/04/pertamanya-kena-tag.html

Maslina Rosdiana said...

Ooo..ok...hehehe..apalah dalam bag akak ek???hmm...nak sibuk gak tahu ni...:-)

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

TQ Mas, coz sudi wat tag akak nih.. ;o) brg2 wajib all womens..

 
Real Time Web Analytics