April 3, 2010

Tak ada mood = moody???

Malam ni..x der buat apa sangat..just bawak Mak Ngah,Mak Lang and Pak Su gi One Utama kejap tadi...coz semuanya nak beli baju tuk melaram...Mak Lang nak gi dinner kat UiTM hujung minggu ni...Pak Su pulak nak temankan Mak Ngah naik Genting hujung minggu ni...tadi ada gak amik few picture..tapi x der mood nak transfer...itu sebablah tajuk pun x der mood..hehehe..

Tadi masa kat OU,ketika seme tgh sibuk cari baju masing2..mama pulak sibuk cari kasut tuk anak mama yang sorang ni...dapatlah 2 pasang kasut Cuddle's and 3 socks tuk anak mama...huhuhu...x banyak sangat pun choice yang ada...x perlah..yang penting ada...lama gak kita seme kat OU..dari kul 8 pm sampai kul 10.30 pm..kiranya sampai Jusco dah nak tutuplah...huhuhu..x ingat penat tul mama klu shopping ngan Rizqullah..sonok hati mama dapat bawak anak mama ni jalan2 walaupun mama dah penat satu hari bekerja..

Serius hilang semua penat lelah mama kat opis tadi lepas tgk muka anak mama...dah lah anak mama ni asyik buat bising je kat Jusco tu..(bising sbb asyik gelak2 and teriak panggil pak su)..adoi..anak mama ni hyper plak dia memalam ni..

Okaylah..dah x tau nak taip apa..coz mmg x der mood pun sangat ni...terlalu penat dengan kerja yang melambak kat opis..hujung minggu ni pun ingat nak tgk2 apa yang leh settlekan..especially approval paper yang nak kena splitkan plka..huaaa..aku dah nak kena susun balik semua jadual aku..dah tonggang terbalik semuanya...

Aduuuhh..dahlah..x mo citer pasal keje..kalau citer tu..sampai bila pun x habis..Nak layan sikit pixas my little prince charming...




Okaylah..rasanya dah panjang menulis ni...till next blog..salamzz


Nota kaki tuk Rizqullah : Senyumlah selalu sayang,kerana dengan senyuman kita dapat meredakan hati yang marah,mententeramkan jiwa yang kacau dan tentunya dapat pahala..




0 comments:

 
Real Time Web Analytics