April 11, 2010

Tak sabarnya menanti hari itu...

Yeeeaaa...alhamdulillah...akhirnya ada jugak perkabaran baik dari laut sana...tentatively my dear sweetheart akan balik between 14th April - 22nd April...yeaaa...dapat bertigaan kembali....yahoooo...leh jalan2 jelajah negeri...To my dear frens(powerpuff gurlz) yang kat Kuantan tu...tunggu ketibaan kami...tak sabar nak jumpa korang seme...

Waaa...x sabarnya nak jalan sakan..I really need a holiday..and I really meant it....first memang aku dah bosan giler sbb banyak perkara...dan perkara yang paling utama is my work..sangatlah tension tengok ada orang tu makan gaji buta hari2...(dia memang membuta pun masa orang lain sibuk dengan kerja..)...haih...memang seswai sangatlah itu...dan perkara yang paling best aku buat last week is...I send an e-mail to him and cc it to the boss...huh!!!berani giler aku kan...mmg giler aku buat camtu..tapi mmg aku tension giler ngan dia...dah lah aku sibuk dengan macam2 perkara...pastu dia plak datang ngan perfume busyuk dia tu..haih..terus migrain kepala aku...dan ditambah plak dia TIDO time office hours!!!memang giler best dia kan???

Rasa2 siapa nak keje cam dia...mesti semua pun nak kan???hujung bulan check gaji masuk ke x...itu je...dah lah satu hape pun x leh nak harap..ingatkan dulu bila dia join in...leh arrr ringankan beban kerja kitaorg ni...ni dia plak tambahkan lagi beban...camno nih??apa yang patut dilakukan???dah cakap kat boss...tapi harapan jelah...awal2 je berabuk cakap itu ini..lip lap lip lap...dah setahun 3 bulan mamat tu ada ngan kitaorg...dush!!lama kan??klu ada anak..dah leh berjalan pun anak tu...huhuhu...

Okaylah..dah x mo merapu pasal mamat yang tiap2 hari buat aku migrain tu...lebih baik citer sal anakku yang bolat cam teddy bear ni...

Harini not much things yang aku buat ngan Rizqullah..just gi Pasar Tani with Rizqullah...gi umah Cik Robin@Shah Alam and Pasar Malam...dan harini oleh kerana terlalu kenyang kot..Rizqullah muntah dalam kete tadi...Huhuhu...cam air paip je dia muntah tadi...and abis kena kat kete ayah...sorry dear..esok i basuh kete tu ek...itupun klu sempat..kena letak Rizqullah dalam strollerlah nampaknya..huhuhu..

Okaylah...dah x larat nak menaip panjang berjela lagi nih..layankanlah sammbungan picture collection of my tiny bear@obsesiku...Rizqullah..

Variasi wajah kesayanganku..
Ada je yang dia nak buat...
Macam2 anak mama ni...

Masa ni Rizqullah tengah cuba2 nak meniarap..
Tapi sebab asyik malas je..
Sampai sekarang ni x reti nak merangkak...

Mengusha air jus epal mama...
Pandang x lepas tu..
Pasal kesian..mama bagi gak lah rasa...
Masa bagi tu..terkebil2 mata anak mama ni..
Masam kot..hehehe...

Makan2 kat Sari Ratu Nasi Padang Kelana Jaya...
Kali ni mama yang banjer..
Sebab mak teh & mak lang dapat result yang best dalam exam dia..
This treat is to naikkan semangat dorang sbb dorang leh study lagi
walaupun tahun 2009 adalah tahun yang penuh dengan dugaan..
Kehilangan abah tersayang(angku Rizqullah) pada 25 June 2009...

Pic lepas balik dari makan2...
Tak letih lagi tu ini budak kecik..
Nak main2 lagi ngan mak lang...

Anak mama membesar bagai juara...
Hasil susu ibu...
Alhamdulillah...(harap dapat sampai 2 tahun mama susukan Rizqullah)

Dan pixas penutup...pixas in black and white...
Masa ni anak mama dah 3 bulan lebih..
kejap je masa berlalu..

Okaylah...till sini dulu..esok klu rajin akan mengupdate lagi...ini tertakluk pada keadaaan..till my next n3..salam sayang dan selamat malam...nitezzzzz...
Nota kaki tuk Rizqullah : Jangan kita menyombong diri,kerana orang sombong seumpama kera sumbang..


3 comments:

nurulazham said...

seronok tak kata la cik abg nak balik ye??
mesti x sabo rizqullah nak jmpe ayah dia!

Maslina Rosdiana said...

nurul,memang sangat seronok sekarang ni...hampir 5 bulan tu x jumpa..

Rizqullah pun dah x kenal ayah dia..:-((

Syahrul Iman said...

rizqullah sgt comel =)

 
Real Time Web Analytics