April 25, 2010

Weekend terakhir berdua-duaan....

Ini adalah weekend terakhir mama dan Rizqullah berdua...start next weekend ayah dah bersama kita...dan semestinya dalam kepala mama dah ada macam2 rancangan nak berjalan dan bergumbira bersama 2 lelaki kesayangan mama ni...


Alhamdulillah..setelah 5 bulan seminggu...kini pulanglah orang yang kami sayangi...lama tu 5 bulan...Rizqullah pun dah besar...dah dekat 10 kg kot dah ni...sekarang ni mama tgh tunggu hari je nak gi jemput ayah kat KLIA....x sabarnya nak jumpa lelaki yang banyak bersabar ngan kerenah aku...hehehe...mmg dia suami yang terbaik buat aku...sungguh sayang pada dia...


Harini mama ngan Rizqullah x pegi jauh pun..just keluar ikut Mak Ngah dan Mak Lang gi beli ikan bakar kat kedai Ikan Bakar Fend,Kelana Jaya...itu jelah activity mama ngan Rizqullah harini...yang lain melepak kat umah dan pusing2 keliling umah...menu tengahari Rizqullah hari ni plak nasi bubur+ikan bilis+kentang...yang penting ini air tangan mama...mama enjoy masak tuk anak mama ni...


Okaylah..mama sebenarnya malas nak menaip panjang2...mama nak share picas yang sempat dicapture hari ni ngan Rizqullah...


Layankan jelah ek obsesiku ini...nak buat camno kan??...nama pun blog Mama Rizqullah...dan blog ni pun ditujukan tuk anak mama yang sorang ni...dah tentu penuh gambar dia je..hehehe...


So..layankan jelah kegilaan mama Rizqullah ni...hahaha..:-D
Wajah Rizqullah nak sambut kepulangan ayah...
Picture taken today...
Susah betul nak dapat gambar clear...
Anak mama ni dah tak reti nak duduk diam2...
Ada je benda nak dicapai dan nak diusik...

Weee...Rizqullah dan mama tak sabar2 nak tunggu kepulangan ayah...
Nak jalan2 bertigaan..
Lama tul tunggu ayah balik...
Rizqullah pun dah besar ni...
Tak lama lagi leh jalan guna kaki sendiri...

Rizqullah pun nak plan mana nak gi...
Anak mama ni memang suka klu dapat jalan2...
Anak mama ni akan behave je dalam kete...
Dan bagi jelah few minutes...
Gerenti pastu lentok sampai ke destinasi...

Okaylah...esok mau kerja...banyak benda nak buat esok hari...
Till my next entry...salam satu Malaysia and have a productive day tomorrow...

Nota kaki tuk Rizqullah : Semaikan sifat kasih sayang dalam diri dan sayangi setiap makhluk caiptaan Allah swt.

2 comments:

Yatre Hayati said...

wwawawaw..telan air liur nengok baby mas...huhuhu..comelnya..

Shiela Latif said...

wah..bestnyer dia dah plan nak jenjalan ngan ayah dia...cute lak tuh pict. dia... :)

 
Real Time Web Analytics