May 24, 2010

Bahagia ku bersama mu...

Ewwwwwaaaahhh....tajuk cam ala2 romantik je...ini semua kerana dalam hati ada taman bunga yang sentiasa mekar...hidup sentiasa di kelilingi kasih sayang yang x berbelah bagi dari suami tercinta dan anak tersayang...Ya Allah,alhamdulillah atas kurniaan-Mu ini padaku...memang itulah saat yang membahagiakan bagi seorang isteri dan ibu...Curahan kasih sayang dari suami dan anak....


Erk...ini apahal plak ni tajuk emo-emo cinta...hehehe..sbb ini tajuk ada kena mengena dengan kami sekeluarga...tiap kali ada peluang untuk meluangkan masa bersama je..kami akan bersama...tak kira walau ke mana pun...senantiasa bersama bergembira dan berkasih sayang...indahnya dunia ni kalau semua orang berkasih sayang...


Since ada 2 hari cuti...sabtu dan ahad...inilah je masa yang ada tuk mama habiskan dengan Rizqullah dan ayah....On last Saturday,kita sekeluarga mencari ketenangan kat One Utama(OU or OneU)...kat OU ni pun ada taman yerrr...tapi bukanlah taman bunga...tapi kolam ikan...dan jugak pancutan air kat lakeside....kat sini mama dan ayah duduk bawak Rizqullah menikmati kehijauan pokok sambil tengok ikan yang berenang-renang dalam kolam...


Ish...x mo citer panjang lah..biarlah gambar menceritakan segalanya...


Jalan-jalan keliling OU sambil cari outlet menarik...
Mak ai....tengok!!!ramainya orang kat bawah tu...

Jalan-jalan cari makan...
At Burger King...ayah teringin nak makan Burger King...
Rizqullah plak dapat makan bubur nasi yang mama bawak...

Menikmati panorama di kolam ikan...
Mencari ketenangan di celah kehidupan kota...
Menatap kehijauan di tengah kota,..

Ayah dan Rizqullah...
Masa ni Rizqullah nyenyak tido...
Sambil halwa telinga dihidangkan dengan desiran air terjun...

Rizqullah yang tido lena dalam pelukan mama...
Ya Allah..sakit pinggang mama bawak budak 9kg ni..
Tido sakan ni lagi arr berat rasanya bawak Rizqullah...
Tapi tak per...mama suka je buat camni...
Sebab ini untuk anak mama jugak...

Aksi gila2 shopping dari Mama...
Hahaha...

Satu lagi kawasan air terjun kat One Utama ni...
Tapi yang ni baru bukak yaa...

Sempat gak mama rembat 3 kotak kokokrunch 
ngan sekotak honeystar....
Buat adik2ku yang ada kat umah...
Walaupun dah berkawen dan ada anak...
Adik2 dan mak tetap dalam ingatan aku walau 
di mana pun aku berada...
I love you guys...
Dari kecik sampailah sekarang...
Sentiasa bersama...

Okaylah...cukup dululah entry tuk kali ni...insyalllah nanti ada masa nak update activity hari Ahad kami sekeluarga...jalan2 gi bezday party@jumpa aweks twins...dan macam2 lagi...
Till my next entry....

Salam hari Isnin untuk semua...
Jangan Monday blues yaaa...

~~Have a nice day!!~~

4 comments:

kak mas said...

waah.. sronoknya rizqullah jln2 smpai tertido.. hensemla budak ni.. :)

Mommyyus said...

hehe..saya pun sempat bergambar dgn maskot kokokrunch ni. tapi i pergi Jumaat..sehari awal dari u..adik & nephew i siap masuk pertandingan lagi...heheheh..mencari ketenangan kat shopping mall?

Maslina Rosdiana said...

Kak Mas,

Dia penat tengok orang ramai...suka sangat dia pandang orang buat apa..

Maslina Rosdiana said...

Mommyyus,

Ooo..dari hari Jumaat dah ada ke??itulah ari Sabtu ramai sangat orang...x dan nak join contest...huhuhu...

Hehehe...cari ketenangan kat kawasan kolam ikan tu..best dok situ..berangin je..

 
Real Time Web Analytics