May 11, 2010

Day 3 @Port Dickson

Weeee...dah 3 hari kami kat Port Dickson ni....berangan jadi orang kaya2 kejap yaaaa...hahaha...kejap je rasa masa berlalu...dah 3 hari kami berada di sini...kalaulah dapat extend satu hari lagi holiday kat sini kan best...


Tapi dah janji ngan mama nak balik hari Sabtu coz nak bawak mama gi wedding kat Sijangkang,Batu 9...jumpa sedara-mara yang dah lama tak bersua muka..huhuhu...


Okaylah..ni pun quick update on our vacation...


~~~    AWAS!!!Entry ini akan di penuhi dengan gambar2 seperti entry yang sebelumnya...dan gambar2 yang diambil bukanlah dari camera DSLR...picas hanyalah dari camera cabuk guwe..harap maaf kalau gambar kurang cantik cam SLR yaaaa...    ~~~


Jadi...layankan jelah ye entry karangan bergambar dari Mama Rizqullah...hehehe...maaf sangat coz mama Rizqullah sudah kepenatan yang amat sangat...coz tadi pas balik keje sempat gak kami singgah di Mid-Valley...jalan2 sefamily...


Breakfast at Day 3...
Inilah hasil tangkapan kami...
Huhuhu..x dapat nak melantak sangat coz 
Rizqullah sibuk suh bawak pusing2..
Sambil tu dia sibuk tengok orang yang 
lalu lalang kat meja kami...

Rizqullah @ Playland yang ada kat The Legend tu...
Seronok betul anak mama dapat main2 kat situ...
This hotel is really one stop centerlah...
X yah kuar gi mana2 pun...
semua pun ada kat sini...

Ragam kami sekeluarga sementara tunggu Buggy...
Kami nak pusing2 satu resort sambil 
bawak Rizqullah naik buggy..
Tapi sebelum tu...posing sini sana dulu...

Rizqullah yang kepenatan pas swimming kat pool...
Sempat lagi Rizqullah swim with ayah..
Sementara mama packing bag seme...
Oleh kerana kepenatan yang amat...
X sempat pakai naju...Rizqullah dah Zzzzz...
Lena dibuai mimpi yang indah...


Huaaaa...the end of our vacation...
CHECK-OUT TIME
Huhuhuu...x suke...x suke..
Nak stay sini lagi semalam...
Harap dapat datang sini lagi...
Pada pihak The Legend Hotel...
Buatlah lagi promo camni kat Bank Rimau ya...
Pastu buat time kami dapat bonus...
Memang seme pun datang sini..hehehe...
Apapun,it was a sweet and memorable memories which I'll keep forever...
Thanks sayang@hubbyku for the perfect vacation...

Okay...that's THE END of our vacation...
A perfect getaway for us...
Rizqullah pun enjoy dapat main air tiap2 hari...
Dan perkara yang paling best ialah...Anak mama ni x takut air langsung...
Waaa...cam mama kecik2 dulu...suka sangat pada kolam air dan pantai...
Okaylah...till my next entry..
Salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

~~Have a beautiful day~~

4 comments:

liennasts said...

bestnya... berapa budget agaknya utk vacation tu ye?? kalau ada rezeki nak gak merasa.. mesti Danish seronok kalau gi situ..

Nani # said...

penatnya rizqullah tido terlentang terlangkup, hehe
cute la anak ko mas, tgk live smalam ade gak mcm muka katun naruto tu..;p

Maslina Rosdiana said...

Lina...

Hehehe...budget ek???erm...ada dalam 1k...itu just tuk accomodation je...
Ini pun dapat murah sbb ada offer untuk staff maybank..

Tapi sekarang The Legend ada buat offer...cuba tgk kat website dorang..

Maslina Rosdiana said...

Nani,

Hahaha...aku kena trim arr rambut dia..ko orang yang entah ke berapa cakap muka dia cam naruto...

Sib baik naruto,klu cakap cam tunggul yang duduk depan aku tu...pengsan aku...hahaha...

 
Real Time Web Analytics