May 24, 2010

Hadiah buat si cilik twins dari Rizqullah..

Weee...hari ni Rizqullah dapat gi bezday party Tisha dan Tasha kat McD Bandar Sri Damansara...Sempena bezday awek twins yang comel ni...mama,ayah dan Rizqullah ada belikan hadiah tuk this 2 lovely twins...serius memang mereka sangat comel yaaa...lagi2 twins kaaaann...lagilah geram tgk dorang...seiras dan serupa...


Okay...semalam kan kami sekeluarga ke OU,tujuan nak gi beli hadiah tuk si kembar comel...at first nak beli kat Jusco OU,tapi...mak ai!!!panjang giler Q kat situ...kansel nak shopping kat situ...nanti elok2 mood nak beli belah...tertiba leh bertukar jadi mood menyumpah seranah plak...sbb queue panjang tak hengat dan manusia pun banyak yang amat....


Jadi mama dan ayah pusing2 OU cari outlet jual baju or toys yang bersesuaian dengan baby setahun...then mama pun decide nak belikan .............. tuk this little lovely twins...Nak tau apa yang mama decide nak belikan tuk this lovely twins...**silalah scroll bawah cikit yerr**


|

|

|

|

|

|

|

|

Taaadaaaa....
2 dress for 2 lovely twins...
plus with the pink handbag tooo...
**Buat isi duit raya ya cayang**

Hadiah special dari Rizqullah untuk 2 aweks cun...
**Huhuhu...sib baik lah dapat anak lelaki***
**Kalau dapat anak pompuan ni..**
**Memang mama hiaskan sampai jadi cam pokok krismas**
**Belikan tuk anak pompuan orang lain pun ayah dah pening kepala**
**Mungkin inilah sebab mama dikurniakan Rizqullah..,**
**Kalau x abis kopak duit..semuanya pun pink karer**

Rizqullah tolong mama wrapping the present...
Dia pulak yang excited nak unwrap balik present tu...
Ish,ish...anak mama ni...ni hadiah tuk aweks cun yaa...

Special pose dari Rizqullah sebelum tido...
Happiness tul anak mama nak gi jumpa aweks...

Okaylah...mata mama dah sangat mengantuk ni...insyaallah esok sambung citer kat jalan2 cari ketenangan kat OU dan jugak citer kemeriahan party hari jadi this 2 lovely and sweet twins...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Semoga esok hari yang productive untuk anda...

~~Have a blast monday!!~~~


8 comments:

nuRuLain_zAiNi said...

cute =)

miss hav0c said...

wah gilakla kiut miut terbabas..adoi sgt shuwit

rynas said...

wah susah gak ekkk nak cari hadiah untuk kembar

nana said...

besh nye twins tu kan.. hehehe.... ;)

Maslina Rosdiana said...

Nurulain...

Cute kan baju2 tu...sayangnya saya belum ada anak girl lagi..

Maslina Rosdiana said...

miss havoc...

Apa yang terbabasnya???

Maslina Rosdiana said...

rynas...

Tak susah...cuma budget kena double...

Maslina Rosdiana said...

Nana,

Best sebab semua orang pun sayang dorang...:-)

 
Real Time Web Analytics