May 22, 2010

Hari ni 2 jejaka tampan jemput mama pulang...

Weeeeeee...seronok sangat..this is 2nd time Rizqullah dan ayah datang jemput mama kat opis...walaupun jauh dan jam tak hengat....ayah gagah jugak bawak Rizqullah bersama...sib baik dalam kete Rizqullah x meragam...ayah umpan botol vitagen kat Rizqullah...leka gak anak mama ni main ngan botol tu...


Harini mama kurang bersemangat sikit nak bekerja...walaupun kerja melambak...tapi kepala dah pikir nak cuti....tambah lagi esok hari gaji...lagilah...kepala giat memikirkan apa yang menarik untuk dibeli...ish,ish...sungguh x sihat...hehehe...bukan apa,esok nak gi beli hadiah untuk anak dara kembar kak helena....ari minggu ni mama,ayah dan Rizqullah nak gi jumpa awek twins yang sangat comel...hope Rizqullah tak meragamlah nanti...


Okaylah...cam biasa,mama akan share picas activity kita bersama...tapi kali picas ayah yang amik...mama ada gak amik kali ni...tapi x lah banyak sangat...


So,cam biasa...layankanlah picas bercerita dari mama Rizqullah...


Alahai...cedihnya muka anak mama ni...
Kenapa sayang???
Ayah bully dalam kete ke??

Aksi Rizqullah tengah tunggu mama kat Starbuck 
yang ada bawah Maybank...
Tempat ber"wee-fee" percuma...

Meeting member opis mama...
Inilah auntie2 & uncle teman gosip mama...
Kadang2 bila tension..doranglah tempat 
mama borak & gossiping...
Agak2 klu resign...mau rindu ngan dorang ni...

@Mid Valley...singgah sini masa on the way balik...
Sonoknya jalan2 dengan 2 jejaka hatiku...
2-2 pun mama sayang..
Tapi mama sayang ayah lebih yaaa...

Mama sempat singgah kat breadstory...
Beli barang 2-3 buku roti...
hehehe..mama dah kelaparan dah time ni...
Kuang..kuang..manalah x chubby...

Rizqullah kat baby room...
Sempat lagi mama snap gambar Rizqullah kat sini..


Rizqullah asyik tengok fountain yang ada kat tengah2 laluan
antara Mid Valley dan The Gardens...
Banyak gak orang melepak kat area ni...


Alamak...mama Rizqullah dah penat yang amat plak...esok klu berkesempatan,Insyaallah...mama share lagi apa yang kita sekeluarga buat kat The Gardens...tapi yang pasti,Rizqullah having fun kat sini...

To my dear son....this is all activity during ayah ada...x banyak kenangan yang anak mama ni ada ngan ayah...jadi,kat sini mama sharekan semua special memories kita sekeluarga...bukan mudah kita sekeluarga dapat berkumpul bersama camni...sekali ayah naik kapal...berbulan2 baru ayah pulang...by the time ayah pulang,anak mama ni dah pandai macam2...jadi,setiap saat yang kita sekeluarga ada bersama...akan mama coretkan di sini untuk kenangan anak mama...

Alaaa...teremo plak sekejap...huhuhu...sedih plak memikirkan pasni camnelah agaknya Rizqullah tanpa ayah...dah beberapa minggu ni happiness sungguh anak mama ni dengan adanya ayah...

Okaylah...till my next entry...happy saturday...have a nice day...

4 comments:

rynas said...

ala sedihnya pas ni nnati Rizqullah leh jumpa lagi.

SaRaa said...

comelnyer rizqullah..xpe, nt leh jmpe ayah lagi ye

Maslina Rosdiana said...

Rynas,

Doakan semuanya okay yer..takut gak nanti si kecik ni demam rindu kat ayah dia...

Maslina Rosdiana said...

Salam Saraa...

Terima kasih...semua baby pun comel...anugerah x terhingga dari Allah...

 
Real Time Web Analytics