May 20, 2010

Hasil Kerja Ayah ngan gajet baru..

Ayah is in the moved!!!ayah dah ada obsesi baru bersama gajet baru dia..dan inilah hasil keje ayah ngan gajet baru yang dah lama diidamkannya...dan modelnya siapa lagi kalau bukan our little teddy bear,Rizqullah...habis anak mama ni jadi bahan ujikaji ayah ya...


Okay..jom tengok hasil kerja ayah Rizqullah bersama gajet terbaru dia...
Apalah yang anak mama pandang ni??

Alahai...manisnya senyuman tanpa gigi anak mama ni...

Intai apa tu???

Duduk silang kaki...

Gigit jari plak anak mama ni??

Alaaaa...tersenyum sungguh anak mama ni...

Aik...sampai meleleh air liur??/
Ish..ish...

Okaylah ni...ni adalah hasil kerja tangan dan kreativiti ayah Rizqullah yang saban hari ngadap gajet baru dia...okaylah..nak tidokan si kecik ni...dah 2-3 malam susah sangat nak tido...
Memanjang nak main je...aduhai..anakku..marilah tido..esok kita main lagi...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

~~Have a nice day~~

Nota kaki tuk Rizqullah : Kejarlah ilmu dan penuhi diri dengan pengetahuan,sesungguhnya hanya itulah satunya harta yang tak ternilai yang mama dan ayah boleh berikan.

10 comments:

mommy twin said...

sooo...cute bb.... love it...

cyberboy said...

ank sapew ni ye...??hensom semcm jew..

rynas said...

ala..la..la...tomeinyer. nak gigit sikit boleh???

kinsyakrn said...

kiut gambar mengintai tu...

Mimie Fazira said...

comey nye rizqullah ni ... pandai bg pose ...

syue said...

alahai, comelnya baby rizqullah =)

Maslina Rosdiana said...

Salam mommy twin,

Biasa2 je dia...ada baby yang lagi cute dari Rizqullah...

Maslina Rosdiana said...

Cyberboy...

Anak saya dan suami...terima kasih...biar hensem...jangan jambu ek...hihihi

Maslina Rosdiana said...

Kepada semua,

Terima kasih sudi tgk Rizqullah...
Mama Rizqullah x sempat nak jawab semuanya..sorry ya...

Maslina Rosdiana said...

Sekali lagi..thanks sudi singgah sini dan please drop 1-2 comment lagi...:-)

 
Real Time Web Analytics