May 16, 2010

He's 8 months already!!!

This boy is 8 months young on 15th May 2010...


Pejam celik,pejam celik...dah 8 bulan mama dan ayah mendapat gelaran itu...sekejapnya masa berlalu..Rizqullah pun dah pandai macam2 sekarang ni..setiap hari ada je yang anak mama ni nak uji kesabaran mama...tapi yang pasti...pas bangun tido...Rizqullah mesti cari mama dulu...nak hug and kiss dari mama ya...bukan main manja tul anak mama sorang ni...


Abang..abang...nanti dah ada adik...Rizqullah x leh nak manja2 sangat camni kat mama yaaa...mama kena fair dengan adik jugak...waaaahhh,sudah cakap pasal adik Rizqullah???jeng..jeng..jeng...adakah mama Rizqullah dah ngandung lagi????oh...tidak..lagi setahun dua lagi Insyaallah baru tambah sorang lagi...nak tunggu ayah ada di darat...tak larat mama nak jaga   lagi sorang kalau ada..yang ada sorang ni pun dah lenguh badan...lasak yang amat...dah tak menang tangan dah lagi...agaknya klu pas ni dah leh jalan sendiri...abis tangga kat umah di jelajahi...


Okaylah..mama Rizqullah update sikit je malam ni...coz tersangat penat...dari pagi hinggalah malam keluar sakan...dari Shah Alam - Kuala Lumpur - Petaling Jaya...dalam Kuala Lumpur plak...sempat lagi singgah SOGO..hehehe...penat Rizqullah hari ni...


Sehari suntuk Rizqullah ngan ayah temankan mama kat opis...pastu shopping time...Thanks to ayah belikan mama handbag baru...hehehe...sejak dah ada anak ni...x leh dah pakai handbag comel lote...kena yang besar sikit coz banyak benda leh isi..hehehe..leh isi barang Rizqullah sekali dalam handbag tu...


Ok..till my next entry...insyaallah..esok pepagi kot mama Rizqullah update...salam sayang dan salam ukhwah dari kami sekeluarga...


~~Have a nice weekend ~~

6 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...hepy besday to Rizqullah..semoga ianya membesar dengan sihat dan mendapat rahmat Allah..amin...

Shiela Latif said...

seronok betol rizqullah ngan mama dia bila papa dia ada yer....besh nyer dapat adiah macam2....pandai betol papa rizqullah sayang mama yer... :)

LYaFRINA said...

waa.. dh 8 bulan.. dh makin membesar.. moga terus membesar n makin encem tu..

Maslina Rosdiana said...

Salam Hawa,

Terima kasih doakan Rizqullah jadi anak yang soleh yerr...

Maslina Rosdiana said...

Shiela,

Tinggal lama...kenalah sayang betol2...nanti mama Rizqullah lari cari lain..ahahaha..

Maslina Rosdiana said...

LYaFRINA,

Terima kasih..moga dia jadi lelaki hensem yang hormatkan kaum wanita...

 
Real Time Web Analytics