May 25, 2010

He's the best Ayah eva...

This entry is especially dedicated to my dearest Husband sempena Hari Bapa yang x lama lagi akan tiba...hehehe...**erk...ada kena mengena ke???**...he is the best ayah eva...Nak tau kenapa mama Rizqullah cakap camtu...mestilah bersebab yaa...coz sejak ayah balik...mama leh rehat2 sikit...dapatlah bernafas dan menenangkan diri setelah penat balik dari keje setiap hari...


Selain tu...klu jalan2..ayah banyak bantu mama bila Rizqullah tak mo duduk dalam stroller...dan jugak...ayah selalu tukarkan pampers Rizqullah...bila ayah balik...itu dah jadi tugas ayah...mama dah x usik diapers lagi...sekarang mandikan Rizqullah pun ayah dah boleh buat...


Okaylah..jom kita tengok aksi bapa mithali yang baru punya satu anak...


 Rizqullah with ayah bila dah bosan duduk dalam stroller....
Masa ayah ada ni..ayah selalu bantu mama dokong Rizqullah..
Baby 9 kg yang sangat berat ni...
lagi sekilo cukup berat beras kampit besar 10 kg...

Aksi ayah menukarkan diapers Rizqullah...
This is Jusco,One Utama baby room...
Sangat selesa kat sini...
Coz semua pun ada...

Wajah selesa Rizqullah pas diapers ditukar...
"Thanks ayah for doing the diaper changing"...
Sejak ayah balik..mama dah x tukarkan lagi diapers Rizqullah..
Hehehe...


Dan sebagai penghargaan...mama tujukan entry ini khas untuk ayah yang banyak membantu mama ketika ada di darat ni...you really make my life happy...i'm so blessed to have a lovely and romantic husband like you...

"Love you so much my dearest husband,Mohamad Redzuan"

Okaylah...till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

8 comments:

kak mas said...

memang mithali ayah rizqullah ni.. :D

Momma Mia said...

huhu good la ayah rizqullah nih...

Maslina Rosdiana said...

Kak Mas dan Mommy Mia,

Alhamdulillah...dia banyak sangat membantu saya...itu yang rindu bangat bila dia tak der di sisi.,,hehehe...

rynas said...

wah leh menang bapa mithali ni huhuhu

ummiross said...

Ee cutenya rizqullah ni...rasa nak mewarna sekali..

Maslina Rosdiana said...

Rynas,

Itu yang saya tension bila dia tak der...tak cukup tangan nak buat semua...huhuhu..cabaran betul...

Maslina Rosdiana said...

Ummiross,

Rizqullah pun nak merwarna sama...jomlah join..:-)

iyiana said...

Ayah yang gojes. Bukan sume lelaki sanggup tukar diaper anak.

JasnIyiana.com

 
Real Time Web Analytics