May 11, 2010

Hutang Award dan Tag yang berderet...



Firstly Mama Rizqullah nak minta maaf sesangat sebab lama betul ambik masa nak bayar hutang@bil2 tertunggak ni...banyak hutang award dan jugak tag yang tak berbayar lagi...serius mama Rizqullah sangatlah sibuk kebelakangan ni...kat opis jangan harap lerr dapat masuk blog ni...kalau masuk pun jenguk2 kat entry member blogger yang lain...itu pun kadang-kadang x dan pun...tinggalkan salam pagi pastu x sempat nak bersambung lagi...


Huuuu..kadang2 tu baru baca 2-3 line n3 baru,dah kena panggil buat itu ini...attend meetinglah..short discussion lah..big boss panggillah...aduh..kadang2 jadi stress plak dengan pelbagai macam permintaan ni...tapi i'm still happy working there coz banyak pengalaman yang leh masukkan dalam resume...hehehe...


Okay..untuk member2 blogger...bukannya mama Rizqullah lupa ya langsung pada setiap penghargaan yang diberikan oleh anda semua...anda semua tetap dalam ingatan saya...


Dan sebagai peringatan untuk diri sendiri dan jugak little penghargaan untuk semua kawan-kawan mama Rizqullah yang selalu ingat kat kami sekeluarga...mama Rizqullah dah listkan seme hutang tertunggak kat side bar...


Insyaallah satu persatu akan dijawab...hutang tetap hutang...setiap satu akan dijawab ya..jangan risau..


Waaa...auntie shiela...cayang kat kamu...banyak tul award dari auntie shiela tuk mama Rizqullah...dan ada suprise untuk Shiela nanti ya...hehehe...tunggukan entry special untuk Shiela...jeng..jeng...


Okaylah..x mau meleret-leret menaip...nak sambung update lagi with new entry...


Salam ceria dan salam ukhwah untuk semua...sayang kamu semua..muuuuaaahhh!!!

2 comments:

AYU said...

tak pe..pelan2 la bayar hutang tu...buat yg mane penting dulu.

Maslina Rosdiana said...

Salam Ayu,

Hehehe..kena pelan2 kayuh nak bayar hutang ni...

 
Real Time Web Analytics