May 19, 2010

Interesting Tag by Shiela

Okay...malam ni mama Rizqullah nak bayar hutang tag yang berderet dalam list kat sidebar tu...dan malam ni bayar dulu tag dari Shiela..


This tag is called as "Interesting Tag"....hmmm..interesting nih...nak tau gak apa yang interesting ngan tag ni...


Jom kita baca rules of this tag...***tak sah klu tag x der rules....hehehe...**


RULES


a. It’s harder than it’s looks….
b. Copy to your own notes….
c. Erase my answers…..
d. Enter yours and tag twenty (20) people…..
f. Use the first letter of your name to answer each of the following question.They have to be real.Nothing made up.If the person before u had the same first initial, u must use different answers.
g. You cannot use any word twice…..
h. You can’t use your name for the boy/girl name question…..


Kredit goes to google :-)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Okay...rules dah baca...sekarang mama Rizqullah nak jawab plak...


~ What is your name ~ Maslina
~ A four letter word ~ Mass
~ A boy’s name ~ Muhammad
~ A girl’s name ~ Marissa
~ An Occupation ~ Manager
~ A clour ~ Maroon
~ Something u wear ~ Makeup
~ A food ~ Mee...maggi..mee sedap..mee goreng...
(macam2 mee lagi lah)
~ Something found in the bathroom ~ Mirror
~ A place ~ Malaysia
~ A reason for being late ~ Maafkan saya,i'm late....
~ Something u shout ~ Maaaalaaaassss....
~ A movie title ~ Maid in Manhattan,Mujse Dosti Karoge...
~ Something u drink ~ Milo...
~ A musical group ~ Metallica
~ An animal ~ Monkey...
~ A street name ~ Mahameru...(Jalan Mahameru yang popular dengan jam)
~ A type of car ~ Mitsubishi

Then tag to 20 people

***Hmmm....dan selebihnya...siapa yang rasa nak buat tag ni..leh buat...**
Saja suka-suka tengok apa yang leh kita pikirkan berdasarkan initial name kita...
Interesting gak ni...hehehe
Apapun...kepada yang telah di tag oleh mama Rizqullah...
Selamat mengetag orang lain...
Kalau anda rajin dan ada masa..buatlah ya...
Tak buat pun x per...mama Rizqullah x amik hati...

Apapun...ini hanya nak eratkan silaturrahim antara kita je..
~~~Have fun~~


9 comments:

Shiela Latif said...

yeyyyyy...akhirnyer dia buat jugak...huhu :)

Maslina Rosdiana said...

Hehehe...itulah,ini baru terkedek2 nak buat...ngeh..ngeh..banyak lagi tu hutang..

umialya said...

Haaaah.. Nama akak tersenarai sbg penerima tag yg pertama??

hutang!!

Uda said...

okey nanti uda buat

*juliet le sweetheart said...

assignment! hehehe.. lama tak dapat assignment... insya allah akan dibuat bila free nanti and tq!

Momma Mia said...

Pergh pening gak... but good to makes the brain works ... kami dtg amik . Thanks dear!

storymira said...

salam kak nt jemput la singgah ke blog sy k n kalu sudi flwer sekali sy pun dh flow akk

Azrina Mohd Tajul Ariffin said...

huhuhu tag mengetag ni mmg tak geti tapi cubalah kekekek

liennasts said...

sorry lambat datang.. tenkiu sebab ingat saya.. Insya Allah nanti buat. Macam unik je tag ni ye..

 
Real Time Web Analytics