May 3, 2010

Kepenatan!!!


Rizqullah sedap tido kat bahu ayah...
@Taman Tasik Shah Alam

Aduhai...sangatlah kepenatan hari ni...non-stop activity dari hari Jumaat sampailah ke malam Ahad ni....ada je activity kami sekeluarga...ini pun ada hutang permintaan tuk berjumpa dengan beberapa orang@sedara-mara lagi..masing2 nak belanja kami sekeluarga makan dan tak kurang jugak ada yang nak belikan Rizqullah barang keperluan dia...samaada baju atau apa2 je barangan yang Rizqullah perlukan...

Ya Allah...terima kasih sangat atas pemberian kalian semua...Really appreciate it...semoga anda semua di murahkan lagi rezeki oleh Allah swt...

Okaylah..oleh kerana teramat penat..mama Rizqullah nak minta maaf x dapat nak update semuanya malam ni...Insyaallah...jika berkesempatan akan update blog ini esok hari...dan jugak  tak lupa semua tag dan award yang diberi...itupun akan dibalas dan diupdate...

Terima kasih jugak pada yang sudi berikan award dan tag pada mama Rizqullah...terima kasih atas ingatan anda pada kami sekeluarga...sangat2 menghargainya...

Hmmm...dah x larat dah mata nak tahan lagi ni..tapi tangan leh lagi menaip ni..hehehe...Rizqullah ngan ayah dah sedap tido ni..mama pun nak join sama...penat x hengat sangat hari ni..harap2 esok dapatlah bangun gi keje..hehehe...

Jadi untuk semua...salam satu Malaysia dan salam ukhwah...jangan Monday blues esok pagi yeeeerrr!!!

Till my next entry...take care uollsss...



6 comments:

Intan said...

Amboi penatnya rizqullah! Seronok kan bila dah bertemu kembali nie...enjoysss :D

Zaidah said...

penat sampai terlentok ..nyenyak skali tidurkan...

LYaFRINA said...

waa.. tomeynyer tido.. penat sgt2 tu..smpai tlentok ats bahu ayah dia..CUTE !!

Maslina Rosdiana said...

Kak Intan...

Dah lama saya x jenguk blog akak...Nanti kena follow up balik..huhuhu...teramat sibuk nih...

Arissa sihat x??best dok umah baru??hehehe...

Maslina Rosdiana said...

Salam Zai,

Itulah..malam dia x dapat nak tido lena sbb panas..itu kira kes dah penat sangat dah,itu yang terlentok sakan...hehehe...

Maslina Rosdiana said...

LYaFRINA,

Memang dia penat sangat dah...kul pagi dah bangun..sibuk nak main2..huhuhuh..itu yang terlentok sakan...

 
Real Time Web Analytics