May 29, 2010

On the way to Sungai Petani,Kedah...

**Ketika entry in dipublish kami sekeluarga tengah on the way ke Sungai Petani,Kedah**


Holiday sekeluarga lagi...
Tapi ini ekonomi set...
Sangat murah yaaa..


Okay..harini kami sekeluarga nak ke Sungai Petani,Kedah...kami sekeluarga nak hadiri majlis perkahwinan Mohd Fazli B Mohd Nordin dan juga pasangannya Nurdini Bt Zukefle...yang akan berlangsung kat Kelab Bandar Laguna Merbok...


Insyallah jika ada kesempatan dan masa...plan nak jumpa kawan baik mama Rizqullah kat sana gak...punyalah jauh kami ni nak berjumpa...padahal tinggal dekat je...tapi payah sangat nak jumpa..sbb jarak tempat kerja dan jugak kekangan masa yang agak limited...maklumlah...masing2 dah berkeluarga...macam ni lah jadinya...family no 1...payah nak jumpa dan lepak cam dolu-dolu...


Semalam mama dan Rizqullah demam..malam tadi dia buat perangai plak x mo tido..aduhai anak mama ni...sabar jelah..harap2 sepanjang perjalanan nanti anak mama ni tido je...ubat selsema dan demam seme dah siap bawak ni...harap2 demam Rizqullah ni cepatlah kebah...huhuhu...


Okaylah..insyaallah..jika punya kesempatan...nanti mama Rizqullah share apa tempat menarik yang ada kat Kedah...


Till next entry..salam sayang dari kami sekeluarga...doakan kami sekeluarga sampai ke destinasi yang dituju dengan selamat...save and sound....

1 comments:

Kauthar said...

Mas..hari sabtu saya ke Merbok..lalu le kat Bandar Laguna Merbok tu..nampak kawasan dia cantik ek..kawasan sedang membangun..

 
Real Time Web Analytics