May 12, 2010

Photoshoot Picas!!!

Yaaaahhhhooo!!!!....malam semalam baru dapat copy satu je picas Rizqullah yang di ambil last Friday masa kami bercuti di The Legend,Port Dickson...

Inilah hasil tangkapan photographer kami...Encik Yol...

Rizqullah duduk atas katak...
Masa gambar ini di ambil Rizqullah
masih lagi behave...
Lepas tu,dia dah dapat adjust badan...
dia main air tu plak...
Menyempat je anak mama ni...
Teruja sangat dengan air tu...

Okaylah...pada Cik Nani...seperti yang di janjikan...
Ini intro je...hahaha..
Selebihnya nanti aku upload lagi...
Kena tunggu lagi 3 minggu laa picas baru siap...
Apapun...susah gak nak amik shoot menarik si kecik ni...
Mencabar sungguh...lagi-lagi bila nak amik 
gambar masa dia tgh riang gembira...
Waduh-waduh...susah sungguh...

Pada Tengku Azrul@Yol,thank you so much...
sbb bersabar dengan si kecik ni...
Apapun...nice output...as usual..
Kami puashati dengan hasil yang anda berikan...
Keep up the good work...
and harap Yol jangan arr berenti dari 
dunia fotografi pas kawen nanti...

Dan pada kawan-kawan mama Rizqullah dan 
sesiapa yang rasa si kecik ni comel..
Silalah vote Rizqullah di Pa & Ma...
**Cari nama Mohamad Rizqullah bin Mohamad Redzuan...
Klu x jumpa go to next page ya...jangan lupa tekan button undi...tq**

Till my next entry....salam sayang dan salam ukhwah dari kami sekeluarga...

~~Have a nice and beautiful day~~

3 comments:

kinsyakrn said...

sangat comel rizqy ni....

idah @mama izzya said...

olo..olo comeynyer...

Maslina Rosdiana said...

Salam Kin dan Idah,

Comel ala2 naruto...hehehe...

 
Real Time Web Analytics