May 23, 2010

Sefamily di Harley Davidson showroom...

Weeee....seronok dapat bawak Rizqullah tengok motor "vroom,vroom..." yang besar bunyinya kat showroom Harley Davidson yang ada kat tepi Federal Highway...tengok jelah yer...nak beli..erk,tercekik anak tekak yeeeerrr...mahal giler...tapi agenda utama bukannya nak tengok motor besar tu pun...nak jumpa Unkel Hanif yang keje kat situ...


Sambil tu ayah pun sibuk usha2 rege motor...lagak gaya cam nak beli je...tapi nan ado...hahahaha...x kesahlah...jadikan itu semangat nak kumpul duit berkepul-kepul lagi yerrr...


Masa kitaorang sampai tu...just nice je unkel Hanif x berapa sibuk...so,dapatlah kitaorg lepak2 borak kejap..Rizqullah plak baru bangun tido..muka cam pelik semacam je pandang unkel hanif...


Okaylah...malas nak taip pepanjang malam ni..coz penat balik dari OU(One Utama) beli hadiah untuk 2 cute princesses yang esok akan sambut bezday kat McD Sri Damansara...let's picture share the story together...


Rizqullah berposing depan logo Harley Davidson...
Nice place to be here...
Terasa cam kayo kejap..
Kuang....kuang...

Rizqullah dan mama...
Ayah tolong amik gambar yerrr...
Rizqullah tengah blur sesangat sebab baru bangun dari
quick nap dia...
Silap tackle tu...leh cranky x tentu pasal...

He is Rizqullah uncle...
Dah berapa minggu x jumpa...
Rizqullah pun dah lupalah uncle hanif...
Sorry yer....dia "mabuk" cikit tadi...


Rizqullah and Ayah @ the service area...
Pergggghhh..banyak tul motor2 kat sini..
Yang just arrived pun ada...
Tapi tengok jelah yerrrr...

Berkerut kening Rizqullah bila Uncle Hanif bagi 
dia dengar bunyi motor Harley Davidson...
Serius je muka anak mama ni...
Takut ek sayang...

Rizqullah was here!!!
Been here!!!
Exploring here!!!

Sebelum balik..sempat lagi mama dan 
Rizqullah bergambar sakan dalam kete...
Next stop is One Utama...

Tapi malam ni mama x sempat nak edit picas dan dah x larat nak menaip...mata dah mengantuk sangat ni....esok pepagi nak bangun awal nak settlekan few things...

Okaylah...insyaalah..esok kalau ada kelapangan nak share keindahan panorama yang ada kat One Utama...kami sekeluarga ke sana petang tadi coz mama nak belikan hadiah buat 2 princesses yang akan sambut bezday mereka esok...seronok je tengok orang yang ada anak kembar 2 ni...tapi tadi masa nak belikan hadiah...terasa gak camno kalu ada anak kembar dua...semenya kena double..aduh..adakah ku bersedia???

Eh...termelalut plak...okaylah...happy weekend tuk semua..

~~Have a nice and beautiful weekend~~

Nota kaki tuk Rizqullah : Hidup ini akan menjadi indah jika kita mengindahkannya dengan hati yang ikhlas dan suci.

6 comments:

rynas said...

teringin nak jg anak kembar tapi kalau dapat entahlah mesti tunggang langgang jdnya rumah hehhehe

nadnye said...

kat mana nie, bole saja2 jalan ker tgk motor?

umialya said...

seronoknya mas.. setiap hari 'makan angin..' hehe

Maslina Rosdiana said...

Salam rynas,

Itulah..saya pun teringin nak anak kembar...tapi tengok member opis pun tungang langgang jaga anak twins...jadi takot plak...

Maslina Rosdiana said...

Nadnye...

Kat Showeoom Harley Davidson...kat tepi Federal Highway yang mengarah ke Kuala Kumpur dari Shah Alam...

Boleh kot gi sana tengok je...

Maslina Rosdiana said...

Umialya...

Seronok...tapi penat pun ada gak ni...time ni jelah dapat jenjalan..pasni hubby dah x der...duk umah dendiam...:-(

 
Real Time Web Analytics