May 22, 2010

Sepetang di The Gardens...

Okay..ini entry sambungan malam tadi...hehehe...menyempat lagi ni mama Rizqullah nak update blog...kejap lagi mau keluar gi jumpa Uncle Hanif kat Harley Davidson Showroom...Rizqullah nak test naik Harley harini...pastu nak gi beli bezday present tuk 2 twins yang comel...esok bezday party dorang kat McD Sri Damansara...weeee...

Hmm..semalam petang kan mama,ayah dan Rizqullah gi the Gardens...jadi kami sempatlah menyinggah kat satu studio yang bagi free photography...dorang tengah promotion...just beli mana picas yang kita nak je...rege satu picas size 8R adalah RM 78...pergh...mahal tu...tapi mama dan ayah tertarik sbb photography dia freee...then klu x mo beli picas pun x per...thanks to auntie Ratz sbb citer benda menarik ni kat mama...memang betul kata2 dia...baby terus happy bila tgh buat photography tu...

Mama dan ayah sempatlah pilih 2-3 keping gambar tuk buat kenangan...bukan senang nak bagi si kecik ni gelak tawa camtu..okay..nak tau kat mana kitaorg stuck berjam-jam lamanya...

Jom tengok kat bawah ni...

Studio ni ada kat The Gardens dan jugak kat One Utama...
Sangat best kat sini coz baby tetiba jadi happy...
Sesiapa yang rasa nak amik picas anak cantik2...
Boleh arr try kat sini...
Sangat menarik package yang di sediakan...

Thanks to Nadz...sbb amik picas yang menarik si kecik ni...
Sampai x tau mana satu nak pilih ni...

Alahai...nak tau apa result dari studio ni..insyaallah...dalam minggu depan mama Rizqullah update dari Kedah yaa...minggu depan kami sekeluarga nak berjalan ke Kedah,insyaallah...nak gi wedding member kapal ayah...

Sementara tu..layankan dululah aksi Rizqullah hasil snap dari mama guna gajet baru ayah...
Thanks ayah bagi mama try gajet ni...

Rizqullah tengah main toys yang ada kat studio tu...

Abis lantai kat studio tu Rizqullah lap...
Sibuk sangat nak jalan2 dalam tu...

Okaylah...si kecik pun dah bangun ni..bubur ayam+ikan bilis+carrot pun dah siap mama masakkan....nak bagi my little prince makan dulu...pastu mau keluar jalan2 sefamily...

Happy saturday ya semua...

~~Have a nice weekend~~

6 comments:

Mata Hati said...

si kecik dah pandai bergaya depan kamera.. how sweet

Shiela Latif said...

bestnyer mama ngan rizqullah asik dapat jenjalan jer yer... :)

Ita said...

mas..dah upgrade skill dh guna gajet ayah rizqullah tu erk?..nmpk gmbr rizqullah lg comey..hehe

Maslina Rosdiana said...

Mata Hati,

Betul tu..kat situ tau plak dia nak bergaya sakan...huhuhu..kat umah kena buat lawak bodoh baru dia nak gelak..uhuhu...

Maslina Rosdiana said...

Shiela...

Time suami ada jelah leh gi jalan2 sakan...ni kira cam qada' balik berbulan2 tu..hehehe...

Maslina Rosdiana said...

Ita...

Saya sebenarnya dah biasa guna DSLR...dulu ada sebijik...tapi susah sangat nak bawak..itu yg tukar pakai digicam...

Tapi apepun...camera cabuk yang dah guna 5 tahun tu...tetap menjadi pujaan hati...hehehe...

 
Real Time Web Analytics