May 14, 2010

Suprise di tengah hari Jumaat...


Waaaa..terkejut sakan mama Rizqullah tengahari ni...huhuhu....tertiba dapat soklan dari member sedepartment..."Mas,bila gambar photoshoot kat PD nak siap??"...berderau darah dapat soklan tu...kalau soklan tu datang dari Cik Nani dan Puan Ita...atau team loans aku...aku percaya gaklah..sbb dorang mmg tau...tapi ini team lain nih...waduh,waduh...luruh jantung aku tadi kejap....


Soklan balas dari aku..."Eh,camne tau saya gi PD buat photoshoot??"...**waaa...lagi mau tanyakan...sah2 dari blog...x pun dari status FB...x pun ada yang share story morie mama Rizqullah ni**...hehehe...takperlah...x kesah dari mana tau...Insyaallah,nanti bila dah siap mama Rizqullah bawak gi opis yaaa...ramai gak rupanya nak tengok si naruto ni...hehehe...


Terima kasih sebab sudi menjengah ke sini hari-hari baca repekan saya yang entah ape2 nih..nak tunggu saya bercerita memang x derlah yaaa...saya memang susah sikit nak bukak mulut...disamping keizinan masa yang terhad...


Okay..ini just quick update...salam sayang dan salam hari minggu untuk semua...


Malam nanti insyaallah bersiaran lagi...

4 comments:

maszmadi said...

hm, prihatin sungguh yer penanyer tur.. hehe

Siti said...

hehehe....insyAllah..siti kalau ada kelapangan mmg akan singgah kat blog rakan2.

Maslina Rosdiana said...

Masz,

Prihatin yang sihat sangat2 saya alukan...tapi yang x sehat tu...minta dijauhkanlah..huhuhu

Maslina Rosdiana said...

Siti,

Terima kasih sudi datang sini...

 
Real Time Web Analytics