May 13, 2010

Suprise!!!!

Weeeee...wwwiiiittt...malam tadi mama Rizqullah tersangatlah happy sebabnya ayah buat suprise tuk Mama....tak terkata dengan kata-kata bila tengok hadiah suprise elok berdiri atas tempat duduk kereta...as usual...mama Rizqullah akan bukak pintu belakang dulu tuk letak beg susu...**hasil perahan sehari di pejabat,sangat berharga beg tu...rezeki Rizqullah tu**


Pastu barulah bukak pintu depan tuk duduk sebelah ayah...selalu bukak tak der apa-apa pun...TAAAAAPPPPPIIII...hari ni plak ada sesuatu atas tempat duduk mama....nampak sesuatu yang buat mama Rizqullah tersenyum sepanjang perjalanan pulang dari pejabat...


Nak tau apa dia????Hehehehe...jom tengok apa bendalah yang sibuk duduk atas seat mama Rizqullah...


|

|

|

|

|

Taaaaaaaraaaaaaaaaaaaa...ini dia!!!!

Sejambak bunga ada atas seat tu....
Happy tak hengat mama Rizqullah...
Bila tengok jambangan bunga yanga ada atas seat tu...
Good one dear...
You make me smile after my hactic day in the office today...
Really appriciate it...
You always know when to love me and care of me...
I'm so blessed to have husband like you...
Alhamdulillah...
Semoga perkahwinan kita ini sampai ke akhir hayat kita...

Okay...mama Rizqullah sebenarnya tengah in the mood of loving-loving...
Jadi malas nak menaip panjang-panjang...
Serius bunga ini memang bisa buat hatiku cair dan hilang semua penat lelah serta rasa kecewa+bengang kat pejabat...

Haaa...kali ni muka Rizqullah tak interprem dalam entry ni...sbb kali ini entry tentang mama dan ayah yang sedang hangat bercinta walaupun anak dah sorang...dan kami akan terus bercinta dan bercinta serta menyanyagi satu sama lain hinggalah akhir hayat kami...amin...

Ni antara picas yang sempat dicapture masa dalam perjalanan dari KL ke PJ...


Me with flowers...
I lioke the smell...Ya Allah best sangat...
and featuring also tudung zig,zag..
Sempena Maybank IT branding day yang 
jatuh pada hari setiap hari Rabu..
**Dah ler Mama Rizqullah x suka sangat pakai tudung yang ala-ala tudung ekin nih...
Huhuhuhu...tapi pasal nak branding sangat...
terpaksa gak pakai...sib baik dapat free...***

Thank you so much Dear for the bouquet of flower...
You always know what's to do to reduce my sorrow....
With this bouquet also you've showed your love to me...
I love you too my sweet husband...
No words can describe how much I love you...

Okaylah...mama Rizqullah minta izin dulu...till next updates...
Salam ceria untuk semua...
Moga hari anda lebih bahagia dan ceria seperti saya..
Take care and have a good day...



22 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wow kak..bestnye dapat bunga....heheheheh...

idah @mama izzya said...

dlm ati ada taman la ni...

cakelat xde ker?hehhhhe

Zaidah said...

bestnyer mas dapat bunga....mesti gembira tak terkata...zahir tak terucap hihihi...

JUE said...

Sonoknye dpt bunga!!!! K.jue ni jgn kata bunga...daun pn xde. ehehehe..

Siti said...

waa..romantik gitu...

huhu..dah lama tak dpt bunga nih.

maszmadi said...

wah!!! so romantic, masz dpt bunga last ms konvo UiTM taun 2002, lamer tuuuuur

~ Lady ell ~ said...

romantiknyer..tk de apa2 pun dpt bunga...so sweett.

Nani # said...
This comment has been removed by the author.
Nani # said...

ko dapat bunga dr mr.hubby, ita pun dpt bunga dr mr.hubby gak, abeh aku dpt ape?
eh luper aku xberlaki lagi rupanya,emo laks.. hehe

Miss Izah Mohamed said...

wow.. romantiknye husband akak.. hehhehe
berbunga2 dalam hati kan.. :)

Shiela Latif said...

wah!! seronoknyer dia semenjak 2 menjak nie...bila abang ada jer dia dapat perhatian yang maha bestnyer lagiii....untong juga yer abg kerja jauh2...sekali sekali jumpa asik dapat adiah jer...heppy untuk u juga yer :)

Maslina Rosdiana said...

Salam Hawa,

Sorry sangat..ni baru dapat reply comment Hawa...best sangat sbb dah lama x dapat suprise camni...:-)

Maslina Rosdiana said...

Idah...

Dalam hati ada istana ngan taman dah ni..hehehe..

Maslina Rosdiana said...

Zaidah,

Alhamdulillah...syukur dapat hubby yang understanding + romantic...

Maslina Rosdiana said...

Kak Jue,

Tak per..bunga x penting..yang penting hubby tanggungjawab dan sayang kita sepenuh hati dia...itu lagi penting...:-)

Maslina Rosdiana said...

Salam Siti,

Huhuhu..ini pun setelah sekian lama..barulah dapat balik...

Last aritu pun dapat masa bulan 12...hehehe...

Maslina Rosdiana said...

Maszmadi,

Laaaammmmaaannnyaa tuu...

Tahun 2002...kena hint tu kat suami..hehehe...

Maslina Rosdiana said...

Lady ell,

Ada sebab bagi bunga tu..sempena hari ibu and saja2...hehehe...

Maslina Rosdiana said...

Nani,

Bak sini hp no bakal laki ko...aku suh dia antar bunga sejambak kat opis...kasi ko blush2 kat opis...hahaha...

Maslina Rosdiana said...

Miss Izah Mohamed,

Bukan dah bunga lagi ni...dah jadi taman bunga dah sekarang ni..hehehe...

Maslina Rosdiana said...

Salam shiela,

Ini setelah sekian lama x berjumpa...klu selalu jumpa x der pun buat camni..huhuhuhu....

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak pe kak..awe faham..awe nanti bile dah ada kerjaya n keluarga...tak terlayan blog ni...enjoy..

 
Real Time Web Analytics