May 24, 2010

Tisha and Tasha birthday bash!!!

Yezzzzaaa...akhirnya mama dapat gak update pasal bezday bash this sweet and lovely twins...Mama,Ayah dan Rizqullah manage to attend this lovely and happening birthday party celebration which was held at McDonald Bandar Sri Damansara...


Nak tau camne wajah si twins yang mama Rizqullah geramkan sangat...check it out kat bawah ni...
Comel kaaan dorang ni...
Manalah mama Rizqullah x geram tgk dorang...
They are such a lovely girl...
Kan best dapat pinjam sorang..hehehe...
Hohoho...nak tau mana satu Tisha and Tasha...
Alamak..wa tatak tau..
Same je muka depa ni...

Okay...jom tengok suasana dan activity kami sekeluarga di sana...

Anak mama ni suka sangat dengan belon...
Tengok tu...syoknya dia main ngan belon..
Sampai mama amik gambar pun tarak heran...

Wajah2 yang hadir...
Semuanya happy je tengok twins dan dapat makan free...
Hehehehe...

Rizqullah with Mama...
Mama tengah syok melantak fries...
Rizqullah plak tengah sibuk tengok belon2 yang 
bersepah atas lantai...

All the happy faces...
Semua syok menjamu selera..

And this is what mama Rizqullah called as 
"Baby Bam....Bam...."
Sangatlah semangat anak Kak Gee ni...
Dah putih melepak...gebu...
Ya Allah...geram yang amat tengok dia...
Tak sempat nak gomol2 dia...
Haih..sib baik nanti jumpa lagi kat Cameron Highland...

Rizqullah with his new obsesion...
Pantang nampak balloon...
Mesti nak pegang...
Bagus tul anak mama ni...tak takut apa2...
Inilah my baby BOY!!!

Dan gambar penutup untuk entry kali ini...
The picture of one happy family with their twins..
Suka sangat tgk ketabahan family ni dalam 
membesarkan twins ni...It's not easy...
tapi seronok tgk dua2 nya membesar bersama...

Okaylah...cukup tuk kali ini...insyaallah jika punya kesempatan...akan update activity hari minggu Rizqullah...till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have beautiful day tomorrow...

Nota kaki tuk Rizqullah : Jadilah diri sendiri yang punya kreativiti dan berani mencuba sesuatu yang baru.

10 comments:

yanie said...

semuanye comel2 belaka..geram tgk :P

rynas said...

budak-budak mmg suka belon kan

Nani # said...

comel giler anak k.helen

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cute nye twin tu..
ur rizqullah dah bsar eh..makin encem..:-)

Alynn Notnot said...

alaaa comelnye kembar ni :DD

Maslina Rosdiana said...

Yanie...

Comelkan semua baby2 tu..itu ada yang x letak lagi...:-)

Maslina Rosdiana said...

Rynas,

X jugak..adik lelaki saya dulu takut sangat ngan belon..huhuhu..tapi best,selalu takutkan lagi dia ngan belon tu...hehehe

Maslina Rosdiana said...

Nani...

Betul...sangat comel...tapi ko patut tgk anak Kak Gee..lagi arr comelisious..mmg bam,bam sangat..

Maslina Rosdiana said...

Rose..

Comelkan twins tu..kalaulah dapat sorang...hehehe..

Maslina Rosdiana said...

Alynn...

Comel sangat...dah jadi model pun dorang tu...hehehe...

 
Real Time Web Analytics