June 29, 2010

Day 1 : Bungalow Visit@Cameron...

Pas mama amik kunci apartment kat caretaker...kami membuat lawatan ke Bungalow Maybank plak...weeee...kami sibuk bergambar plak kat keliling bungalow ni...hehehe...sebab caretaker masih tak siap lagi bersihkan bungalow....sib baik gak masa kami sampai tu...hujan pun dah berhenti...


Sangatlah cantik pemandangan dari atas bukit ni...leh nampak kabus yang melitupi Cameron Highlands...rasa sangat bertuah berada di situ bersama dengan 2 lelaki kesayangan hati ini...


Okaylah...malas nak citer panjang2...jom layang gambar2 pilihan mama...


Rizqullah having fun with ayah...
Last weekend together-gether...
Pasni ayah dah kena gi Terengganu...

Tersenyum riang 2 jejaka kesayanganku...
Pasni Rizqullah akan rindukan ayah dia plak...
Harap2 tak demamlah Rizqullah while ayah tak der nanti...

Salah satu bungalow yang dimiliki oleh Bank Rimau...
Yang ni besar sikit rasanya...

Ayah and Rizqullah really having a good time together...
Lagi 2-3 minggu bila tengok balik gambar ni..
Mesti hati jadi sedih...

Antara tanaman bunga yang ada 
di keliling bungalow...

Bunga lagi...sangatlah cantik pemandangan 
plus dengan cuaca yang sejuk...

Rizqullah dan ayah main air hujan...
Ketawa riang Rizqullah bila air tu jatuh atas dia...

Nampak tak saya dah ada sebatang gigi...
Sekarang saya dah pandai gigit 
jari mama dan ayah saya...

Antara kemudahan yang ada dalam bungalow...
Sangatlah cantik dan teratur je susunannya...
dan jugak sangatlah luas...
Sesuai sangat dapat jadi playground kami semua...

Sebelum semua sampai...
kami sempat explore dan snap picas2 semuanya...

Last picas taken before leaving bungalow...
Nak balik ke Apartment kami...
Ayah dan anak together-gether...
Pasni ayah rindu angaulah ngan Rizqullah dan mama...
Huhuhu...

Okay...nanti sambung lagi citer percutian kami ni...macam2 aktiviti di hari kedua kami di Cameron Highland...sekarang ni tak sempat nak citer kat sini..hehehe..

**Bestnya arini mama Rizqullah halfday,nak kuar dating berduaan ngan ayah Rizqullah sebelum ayah bergerak ke Terengganu ari Sabtu ni...nak main bowling dan gak tengok wayang..aktiviti waktu bercinta kami..dan kami akan ke Cineleisure...tempat favourite kami masa bercinta...hari ni nak lupakan kejap ada anak kat umah...hehehe...**

Till my next,salam sayang dan salam ukhwah demi satu Malaysia...

Have a nice dan beautiful day today everyone..

6 comments:

~ Lady ell ~ said...

waaa...bestnyer...tenang n damai je suasana.

rynas said...

huhuhu..mesti sedih pasni kena tinggal dgn suami

AngahSayang2314 said...

seronok kalau dapat bercuti ngan family......

i follow uuuuuuu

Maslina Rosdiana said...

Lady ell,

Best dan tenang dapat spend masa berkualiti bersama keluarga tercinta..

Maslina Rosdiana said...

Rynas,

Sedih sangat,tapi paling risaukan Rizqullah..takut dia rindukan sangat ayah dia..

Maslina Rosdiana said...

Angah,

Best sangaaaaaattt!!!...

Thanks follow blog merapu raban saya ni..heeee...

 
Real Time Web Analytics