June 6, 2010

Day 2 Holiday : Bali-Bali...

Bali-bali...sound familiar kan??..kalau kat KL biasanya ada gak kita akan nampak 2-3 kedai yang namanya Bali-bali...**errrr...ada ke???hehehe...sbb mama rasa macam penah nampak je kedai nama Bali-bali kat Lembah Klang tu...**...okay,nak citer kat SP pun ada kedai ni..memang dah macam Key Ell plak tengok kat SP ni...so,x rasa janggal sangat our 3 days stay kat sini...beruntung sungguh orang SP ada kawasan yang hampir serupa dengan Lembah Klang..cuma kat sini x der jam jelah yaaa...lainnya klu kat Kay Ell...jam memanjang jeee...


Okaylah..malas nak taip panjang-panjang...jom layan picas yang sempat ayah capture...


Keadaan dalam Restoran Bali-bali...
Kemas dan teratur je...

Antara susun atur yang terdapat dalam restoran ni...
Mendamaikan jiwa dan merehatkan mata...
Nice environment...
Baby pun leh tido lena kat sini...

Ini pula makanan yang kami order untuk dinner...
Mak ai..banyak betul...
Makan cuma berdua...
Hahaha..sudahnya tapau balik hotel...
Cam biasa..ayahlah yang kena abiskan...
Tom yam dia sangatlah terangkat...
Pedas+panas = berasap...
Sesiapa yang nak rasa...
Silalah ke Restoran Bali-bali...

Rizqullah with mama...
Masa ni Rizqullah baru bangun tido..
itu yang muka masam je..
Patutnya dia tido kul 9 malam..
Masa tu dah kul 9 lebih..
itu yang dia cranky sikit...
Pastu sibuk nak turunkan diri ke lantai...
Sibuk nak jalan2 guna kaki sendiri,,,
Haiya!!anak mama ni...klu dah stable jalan tu..
Boleh jugak mama bagi jalan2 kat lantai...

Okaylah..cukup tuk entry kali ini....ada sehari lagi nak update activity kami di Kedah...di hari Ke-3 kami ke Tanjung Dawai...first time mama dan Rizqullah sampai sini...

Nanti jika punya kelapangan nanti,mama updatekan actvity hari terakhir kami di Kedah...

Salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

~~Have a nice and beautiful day~~

0 comments:

 
Real Time Web Analytics