June 6, 2010

Day 3: Wakey!!...wakey!!!

Wakey!!...wakey!!!...it's 3 rd day already...huaaa..sedeynya,dah nak balik ke KL ke???cepatnya masa berlalu...pejam celik..pejam celik dah 3 hari rupanya kami di Sungai Petani...


Dan di hari terakhir inilah kami sempat bergambar sakan kat sekitar hotel Swiss Inn,Sungai Petani nih...since hari tersebut adalah hari Isnin..maka hotel tu pun tak lah ramai orang...kiranya x macam hari minggulah yaa...penuh dengan orang ramai yang bercuti ke SP...


Dan macam biasa...tiada maknanya entry mama Rizqullah tanpa gambar...sebab dari gambarlah dapat kita mengingati memori yang indah dan mahupun yang tidak berapa indah..


Jadi..cam biasa..layankanlah entry bergambar mama Rizqullah lagi...


Wajah Rizqullah bangun pagi..
Tak sabarnya anak mama nak breakfast ya...
Tgk tu dia buat muka serius...

Rizqullah dengan aksinya..
Memang dah tak tau nak duduk diam rizqullah sekarang ni...
Kadang2 tu mama pun dah rasa fed-up...
sbb Rizqullah sangat lasak...

Rizqullah having breakfast ngan mama..
Tengok tu..anak mama ni dah pusing 90 darjah 
dari baby chair dia...
Nakal tak..ini belum lagi tgk aksi dia letak 
kaki kat bar baby chair..
Aduh..pening kepala mama ngan anak mama sorang ni...

Inilah acara yang anak mama ni tunggu-tunggukan sangat...
Nak cecah kaki kat dalam pool...
erk???ye ke??sebenarnya klu leh nak terjun masuk dalam air tu...
Pas ayah angkat dari kolam ni..
Anak mama ni ngamuk sbb x dapat berendam...

Picas terakhir@aktiviti terakhir kami..
Rizqullah feels the World Cup fever...
Sibuk dia nak tangkap bola yang tergantung kat atas ceiling tu...
Suka sangat Rizqullah ngan bola...
Nama pun anak lelaki kan...
kenalah main bola...jangan main anak patung sudah...
Sesak napas mama nanti...
hehehehe...

Okaylah..cukup dulu untuk kali ini..nanti mama sharekan persinggahan terakhir kita sekeluarga sebelum hit the highway back to stone city(KL)..
Sempat lagi kami sekeluarga singgah ke Tanjung Dawai..beli sikit lagi buah tangan untuk mereka yang tersayang...

Till my next entry...selamat hari minggu untuk semua...
Salam satu Malaysia!!!

~~Have a beautiful day~~

0 comments:

 
Real Time Web Analytics