June 25, 2010

Family Day,Cameron Highland

 Cantek tak banner ni???
Inilah hasil kerja En Fauzi...
Mama nyer rakan sekerja..
T-shirt family day pun dia yang design...
Sangat Wow weeee design yang dia buat...


Hohohoho...kami sekeluarga makan angin lagi..kali ni ke Cameron Highlands plak..kita ke tempat sejuk2 suam plak...ini adalah trip terakhir kami untuk masa ayah bercuti kali ini...kali ini kami jalan-jalan ada tujuan...dan tujuannya adalah,kami nak join Loans Family Day@Cameron Highlands...


Weee..syok betul sbb pergi ramai2 dan Rizqullah dapat jumpa awek bam..bam yang sangat...dahlah putih melepak...ala2 chinese look lagi cam Rizqullah**seswai jadi menantu..hahaha..mama Rizqullah plak yang melebih...**...dan yang best serumah lagi kami...best sbb Rizqullah ada member nak main2...so,mama tak risau sangat...atleast dia leh kawan ngan rakan2 sebaya ngan dia...


Okaylah...nanti update lagi pasal percutian + Family day IT unit kami...mama Rizqullah pun sibuk gak ni nanti...yang penting,kerjasama antara satu kumpulan...


**Masa post ini dipublish,kami dalam perjalanan ke Cameron,doakan kami selamat sampai dan jugak jalan tak jamm...pada kawan2 yang naik arini...jangan ikut Simpang Pulai,caretaker kata arini jalan sana jam...**

2 comments:

Affan Ruslan said...

Salam ziarah kembali.

*Dah panas ek cameron highland?
huhu.

btw, followed

Maslina Rosdiana said...

Salam Affan,

Siang klu tak hujan,terasa gak panas dia...

Thanks follow ahkak...hehehe...salam kenal yaaa!!

 
Real Time Web Analytics