June 22, 2010

Happy Father's Day buat Ayah terhebat!!!


Happy Father's Day!!!

This is first time ayah sambut Father's Day@Hari bapa...
Dapat sambut pun sebab ada Rizqullah....
Alhamdulillah,dikurniakan anak yang secerdas Rizqullah 
dan selalu menghiburkan hati kami sekeluarga...
Harap tidak terlambat untuk mama dan Rizqullah mengucapkan

"Selamat hari bapa buat bapa terhebat ini"

U are the best ayah evalah sayang...
Macam-macam pun you leh buat...
Mandikan Rizqullah..
Siapkan Rizqullah...
Suapkan Rizqullah makan..
Handle Rizqullah when i was sick hari tu...
Change nappy Rizqullah...
Dan macam2 lagi...
You really make me relief when you are here with me...
Terasa sangat kurang beban yang terletak dibahu I...
Rizqullah pun dah biasa dengan you and 
he'll always remember you walaupun berbulan tak jumpa...

Semoga ayah@suamiku terus berjaya dalam apa jua yang dikau lakukan demi keluarga kecil kita ini...dan semoga terus jadi ayah yang terbaik dan terhebat untuk anak kita...you're really the best ever guy I've met...and i'm so lucky to have you as my husband...

Happy father's day again dari kami berdua@mama Rizqullah & Rizqullah

Dan terimalah juga cake yang tak seberapa ini...




2 comments:

nani said...

yeah..ala2 pria terhebat gitu ;)

Maslina Rosdiana said...

Hahaha...cara dia nak amik hati aku balik ni nani...

Dia tau susah nak pujuk aku...

 
Real Time Web Analytics