June 12, 2010

Hasil Photoshoot @ Port Dickson by The Photographer...



Halu..halu...semua...okay,akhirnya kami terima jugak hasil photoshoot di Port Dickson yang diambil oleh Tengku Azrul Hisham@Yol dari company "The Photographer"...percutian yang membawa seribu satu kenangan..hampir sebulan jugak menunggu hasilnya...dan kini dah ada dalam simpanan hasil photoshootnya...

Thanks kepada Yol sebab dapat hasilkan yang terbaik dan kami sangat berpuas hati akan hasilnya...insyaallah,jika ada rezeki,kita photoshoot lagi...lagi indah klu ada seorang puteri dengan kami..bak kata Yol...haaaaa!!!tambah satu lagi..insyaallah..akan diusahakan...tapi bukan sekarang...tunggulah lagi setahun dua...biar Rizqullah terima cukup kasih sayang dan mengerti dan memahami akan erti adik yang untuk disayangi dan dilindungi...


Okay..nak tengok hasil kerja dari team The Photographer...**promosi nih...hopefully bisness korang ni akan lebih berjaya..** ...Jom tengok ya hasil kerja mereka...


Photo by : Tengku Azrul Hisham@Yol,The Photographer


This is the package taken by us...
Photoshoot, photo album and DVD of raw...
Cantekkan!!!
Happy tengok hasilnya..
Sangat berbaloi-baloi...

Yang ni pulak dalam photobook...
Selected picture arrange in the story photobook...
Sangatlah cantek walaupun ada picas Rizqullah 
yang moody...
Sebab kepenatan dengan schedule yang padat...


Okay...ini pulak selected picas yang mama Rizqullah sempat pilih dan upload kat sini..layankanlah ek obsesi mama Rizqullah ni...ada some picas yang mama sempat edit..sesaja nak jadikan kenangan...





This is mama favourite shot..
Rizqullah soooo manja ngan mama...

Ini pun mama and ayah favourite shot...
Rizqullah kena kissssssss....
Sayang anak mama dan ayah...






Aduhai...ada banyak lagi gambar nak tepek kat sini...tapi  malas bebangat pulak mama Rizqullah nak upload..lagi-lagi sekarang ni tgh bercuti..lagilah malas nak upload...

Okaylah..nak pi turun makan makan...mau try makan steamboat kat Hotel Grand Continental,Kuala Terengganu ni...


Till next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

~~Have a nice weekend~~

6 comments:

Idalara said...

semua cantik!

kak mas said...

cantik!

maszmadi said...

best nyer dpt wt family photoshoot kan?? hm, so sweet la pic rizqullah manje ngan mas tur.. suke sgt tgok..

Maslina Rosdiana said...

Ida dan Kak Mas,

Terima kasih...hasil keje Yol..sib baik cantek...heee...risau gak gambo x cantek coz Rizqullah dah sangat moody time tu..

Maslina Rosdiana said...

Masz,

Best tapi sangat penat..lagi2 klu shoot ngan anak kecil...macam2 ragamnya...tapi seronok bila hasil dia dah keluar...

jaja9 said...

nice pic....heheh....gamba kat jeti tuh kan...jaja dah lama nak tahu..jeti tuh kat mana ek...area mana??

 
Real Time Web Analytics