June 2, 2010

Hasil studio photoshoot kat The Picture Company...


Okay...mama nak buat a very short entry kali ni...pada sesiapa yang ingat entry mama Rizqullah pasal The Picture Company yang mana kami sekeluarga habiskan masa berjam-jam kat sini sebab photoshoot gambar si comel saya ni...

Gembira betul hati mama coz petang semalam dah gi amik picas photoshoot suka2 Rizqullah kat dalam studio...sangatlah puashati dengan hasilnya...mama dan ayah saja2 je buat photoshoot ni untuk Rizqullah...**klu uci tau,dia mesti kata membazir duit je**...tapi mama dan ayah suka coz inilah je masa kami nak abadikan perkembangan Rizqullah sebelum setahun...bagi kami,inilah waktu yang crucial atau penting sbb waktu ini Rizqullah tengah mengenal keliling...


Hari mama nak share hasil photoshoot kat The Picture Company@The Gardens,Mid Valley...jadi marilah kita tengok hasilnya ya...











Hmm..ini antara hasil yang dapat mama update tuk kali ni...ada lagi picas yang ada dalam bentuk hardcopy(8R size)..tapi malam ni mama Rizqullah malas nak edit...hehehe..semua gambar yang ada ni adalah softcopy yang kami dapat...kena bayar ya for this softcopy...tapi kami dapat free coz mama join jadi member kat The Picture Company...

Oleh kerana mama dah jadi member,bulan 6 ni kami sekeluarga nak buat photoshoot sempena bezday mama yang akan menjelang tiba tak lama lagi ni...sebagai ahli dapat photography free kat sini...kali ni mama happy sangat coz masa bezday mama...kita sekeluarga akan ke Cherating dan Terengganu pula...sambil berholiday...sambut bezday mama...disamping ada ayah di sini mama...syukur ke hadrat ilahi mama punya anak dan suami yang baik di sisi mama...

"Mama sayang kamu berdua...
Suamiku...dikaulah segalanya bagiku...
dan aku cinta padamu...
Anakku Rizqullah...
Mama sayang padamu..
Dikaulah lambang cinta mama dan ayah.."

Hohoho...teremo plak...apapun..pada sesiapa yang nak try..leh lah gi kat The Picture Company...dorang ada branch kat One Utama dan jugak The Gardens,Mid Valley...

Macam2 package yang disediakan...nak abadikan gambar sekeluarga pun boleh jugak...

Okay..till my next entry..salam sayang dan salam senyum untuk semua...Jangan tensi-tensi ya...

~~Smile always~~

19 comments:

Ummi said...

mahal x buat photoshoot gitu ek?

Ain said...

chantekkkkk......

maszmadi said...

eee tomei nyer rizqullah... lagik2 yg dlm pail tur.. cute sgt..

JUE said...

a'ah la maszmadi...gamba dlm pail tu yg paling cute! siap ada buah lagi atas kepala...hehe.

maslina...sian tgk muka rizqullah mase atas penimbang tu. cam takut2 jer? ;)

mamaharith said...

wahh,,comeyynyaa....harith pun nak buatlah..tapi..jauh sangat la..harith dekat sarawak skunk ni..

Aidi-Safuan said...

baldi kuning tuh bawak sendiri ke? :P

kak mas said...

niceeee.... :D

~kuyam~ said...

whoaaa..bestnya baby2 comel tu dpt photoshot..btw,mreka sgt comel! :)

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

best nye duk dalam baldi tuh..

Nana said...

alo..lo..lo..cute nye suka gambo atas timbang tu hehe xjatuh plak ek

rynas said...

uhhh canteknya...sangat comel..

Nani # said...

rizqullah dalam timba dekat kepala ade buah epal adalah sgt comel..hehe

eija zaquan @ sweetmama said...

salam perkenalan...jln2 kat sini..
ala..tomeinye..Rizqullah...

Maslina Rosdiana said...

Ummi,

Boleh tahan mahal gak rege dia..photoshoot free tapi klu nak print sekeping RM78..

Maslina Rosdiana said...

Ain & Masz,

Seme baby pun klu amik photoshoot ni mesti comel...

Maslina Rosdiana said...

Ain & Masz,

Seme baby pun klu amik photoshoot ni mesti comel...

Maslina Rosdiana said...

Jue,

Dia tgh sibuk nak bukak buah atas kepala dia tu sebenarnya..susah betul nak bagi dia pakai buah tu..

Atas timbang tu mmg dia tgh takut...sbb x stabil,pastu timbang tu sejuk..kesian gak kat dia..tapi pastu dia leh senyum lagi..

Maslina Rosdiana said...

Mamaharith,

Bawaklah harith gi buat photoshoot ni...sekarang dorang tgh buat offer...

Maslina Rosdiana said...

Aidi,

Baldi tu mmg ada kat situ...x bawak sendiri pun...

 
Real Time Web Analytics