June 11, 2010

Keputusan Giveaway!!!

Okay....menyempat lagi ni mama Rizqullah buat Giveaway semalam...dan 6 penyertaan diterima..terima kasih sebab sudi menyertai Giveaway entah apa-apa dari mama Rizqullah ni...hehehe...


Dan semua yang menyertainya mesti nak tahu siapa yang berjaya...tapi sebelum tu..mama Rizqullah nak share di mana sebenarnya kami singgah sebelum menyambung perjalanan ke Kuala Terrengganu...


Kami sekeluarga berada di The Legend Resort Cherating,Kuantan,Pahang...





Ini adalah tempat persinggahan kami sebelum kami meneruskan perjalanana kami...

Semalam pas sampai sini...sempatlah kami pusing-pusing sekitar Resort ini..ada few activity yang kami lakukan..tapi nanti jelah ya mama Rizqullah sharekan picasnya...

Kali ini entry nak umumkan pemenangnya...dan pemenang untuk contest giveaway mama Rizqullah ni jatuh kepada...

"KESEMUA ENAM PESERTA"

2. AIN

Tahniah buat semua...hadiahnya nanti mama Rizqullah belikan dari Terengganu ya...setakat sekarang ni belum ada dalam fikiran nak bagi apa...kena usha kat sana dulu...

Okay..till my next update...salam sayang dan salam kekeluarga untuk semua...

~~Have a nice and beautiful Friday~~

11 comments:

umialya said...

yeay... akak menang lagi!!

pssssst, cam budak2!! hehehe

ARIFFDA said...

tahniah kpd pemenang...bestnye..selamat cuti2 malaysia :)

Liessa said...

alaa nape tak pasan ade GA nie...huhuhu...

MISH LOLIPOP said...

haha..smua dapat..thanks kak

maszmadi said...

la.... ader GA ker?? isk camner leh tlepas nie?? huhu, sume leh dpt adiah tur...

Maslina Rosdiana said...

Kak Tini,

Saya try email tapi dia bagi errorlah...akak send kat email saya nama,alamat dan no tepon...

Ni email saya...tsunamie146@gmail.com

Tq

Maslina Rosdiana said...

Liessa,

Insyaallah ada lagi kot nanti..tunggu kan ya...biasanya suprise je mama Rizqullah akan buat GA ni...

Maslina Rosdiana said...

Sharina,

Terima kasih sudi nak meneka...

Maslina Rosdiana said...

Masz,

Insyaallah ada lagi GA...bila akan ada...tunggukan ek...hehehe..

umialya said...
This comment has been removed by the author.
umialya said...

Salam Mas..

Biar je akak letak kt sini, email x dpt..

Martini Che Ngah
458 Taman Pertama
27200 Kuala Lipis, Phg

 
Real Time Web Analytics