June 10, 2010

Malam nan indah di i-City,Shah Alam...

Okay....last entry mama pasal makan malam kat Restoran Ayam Penyet...dan macam biasa pas makan HARUS bakar lemak yaaaa...heee...**tapi badan naik gak,camnolah nak kurus nih**...hmmm...kami bakar lemak di mana ya???


Since dah kat area Shah Alam...apa lagi tempat yang menarik untuk dikunjungi di waktu malam sudah tentunya I-City...kat sini leh tengok lampu-lampu yang berwarna-warni..macam-macam kaler pun ada...sangatlah indahnya...Rizqullah pun happiness tengok lampu yang berwarna-warni...mama dan ayah pun teruja tengok kekreatifan mereka yang punya idea buat pemandangan malam jadi indah dengan hiasan lampu yang perlbagai warna...


Okaylah...as usual,biarlah gambar yang jadi pemudah cara dan pemendek cerita...jadi layankanlah je ek obsesi mama Rizqullah yang terbaru..mengcapture every nice and beautiful moment kami sefamily...**thanks to ayah,sekarang gajet baru ayah..mama plak yang conquere...nanti ada rezeki kita upgrade lagi ek**...


Kali mama Rizqullah just select few picas to share here,sebab dah ramai pun blogger lain yang dah cerita tentang keindahan I-City ni...





















Okay...pada siapa yang nak gi tengok lampu warna-warni leh datang sini..macam2 warna pun ada...hmmm...mama Rizqullah pun dah ngantok sangat ni...kepala pun dah sangatlah sakit..nak packing baju lagi ni tuk kembara 4 hari kami ke pantai timur...

Till my next entry...salam sayang dan salam senyum untuk semua...

~~Have a beautiful and nice day!!~~

10 comments:

liyana aziz said...

yana banyak kali g icity bawak sedare yg kunjung ke shah alam.. huhuhu... tapi sekarang sesak nak masuk kan?? akak, comel anak akak.. geram tengok pp dgn tgn dia.. huhuhu

paan said...

duk shah alam gak..tapi xpenah lagi sampai icity...walaupun dekat jer...kena bayar ker ??

LYaFRINA said...

bestnyer... bila ntah smpai kt situ.. tringin gak ni..kna cari la time cuti pnjg skit nk ksana..

AYU said...

cantiknye.......ayu x pernah sampai lagi kat sini..

Shiela Latif said...

ala sis...i kalau tengok jer tempat nie mula lar rengek2 kat abang nak gi jugak....uwa uwa uwa....nak gi jugakkkk...dah macam dak kecik i rengek...huhu, nanti nak jugak pegi

Maslina Rosdiana said...

Liyana,

Betul tu,sekarang ni nak gi sangatlah jam...akak pun dah 3-4 kali usha nak gi..tapi bila tengok jalan nak masuk sangat jam..x jadi gi...patah balik umah..

Hehehe...geram ngan anak akak...gebukan pp n tangan dia..ada yang gelar dia teddy bear dah,sbb gebu sangat and nice to hug...

Maslina Rosdiana said...

Paan,

Masuk situ free je...yang kena bayar makanan dan air je...heeee...

Maslina Rosdiana said...

Lyafrina,

Pergilah i-city klu berkesempatan...sangat cantek kat situ dengan lampu2 dia..

Maslina Rosdiana said...

Ayu,

Cantek sangat tempat tu,pergilah klu berkesempatan ya...

Maslina Rosdiana said...

Shiela,

Mailah datang sini...kena tgk sendiri keindahan lampu2 yang ada kat sini...sangat cantik..

 
Real Time Web Analytics