June 1, 2010

Mari bergelak ketawa dengan Rizqullah...

Ini video keletah anak mama yang mak lang zetti amik...seronok betul anak mama ni bergelak ketawa..bila mama tension kat opis...inilah pengubat tension mama..dengar gelak tawa anak mama..


Elok je tengah gelak tawa..tetiba blackout..terus muka anak mama terpinga kejap..aduhai anak mama ni..cair hati mama tengok keletah Rizqullah...


Nak tengok Rizqullah bergelak tawa bila main ngan Mak Lang dia...jom tengok yer...


video
Mesti semua tengah senyum-senyum tengok video 
Keletah Rizqullah ni...hehehe...


Entah apa yang anak mama ni rasa kelakar sangat..tapi macam paed Rizqullah cakap...he's a happy baby...semua pun cukup...makan cukup,kasih sayang cukup...itu sebab dia banyak sihat...


Okaylah...saja2 je mama Rizqullah share video ni..nak merelease tension...hehehe..enjoy ya..tengok gelak tawa si manja saya ni...


Harap2 siapa yang tension-tension dan jiwa tak tenteram di pagi Selasa ni leh damai sekejap...**sebenarnya mama Rizqullah yang tengah tension ni...hahaha**


Nanti mama Rizqullah sambung pasal percutian kami kat Kedah...hari ni nak tumpu perhatian kat management paper yang nak submit esok ni...dush!!!sempat ke nak dapatkan semua sign ni???


Ok...till my next entry...salam sayang dan salam senyum untuk semua...

6 comments:

Kauthar said...

ala tomei2 si tecik rizqullah ni..geram aunty kauthar tengok pipi tembam dia tu :)

n.a.n.a said...

comelnya dia.kiut sgt. pe mksd nama dia?

n.a.n.a said...

comelnya dia.kiut sgt. pe mksd nama dia?

Maslina Rosdiana said...

Kauthar,

Harap2 gelak tawa dia dapat menceriakan hari orang lain...:-)

Maslina Rosdiana said...

Nana,

Kiutkan dia gelak...harap dapat buat nana tersenyum...

Maksud nama dia ialah

Rizqullah = Rezeki dari Allah swt

n.a.n.a said...

owh. sedap nama dia. hihi

 
Real Time Web Analytics