June 9, 2010

Rizqullah with Unkels and Nenek...

Ahad lepas ayah ajak mama dan Rizqullah balik umah nenek kat Shah Alam...dah lama gak tak balik ke Shah Alam...ayah nak balik sbb this weekend tak dapat nak balik Shah Alam...kami sekeluarga akan ke Cherating dan Kuala Terengganu berholiday sambil ayah usha rumah sewa ayah kat sana...ayah nak kena stay kat Terengganu sbb nak amik combine yang akan mula dalam bulan 7 ni...weeee..syoknya raya!!!ayah ada kat sini...


Okaylah...arini kemalasan melanda mama Rizqullah...jadi gambar jelah pemendek dan pemudah cara...**erk!!!memandai je mama Rizqullah ni buat ayat**..hmmm...layankanlah entry bergambar lagi dari mama Rizqullah...


Zaaassssss.....


Rizqullah...
Cucu yang menjadi rebutan kedua belah pihak...
Cucu sulung tuk belah ayah...
dan jugak belah mama...
Nenek tengah layan Rizqullah...
Walaupun nenek tengah sakit pinggang tu...
Sayang cucu punya pasal...Sakit lupakan sebentar...
Nenek rindu kat Rizqullah sbb dah lama x jumpa...

Rizqullah wanted nenek hat's...
Malu-malu tapi mau...
Haih...anak mama ni...
Semua pun sayang dia...
Manja bangat sekarang ni...
Takleh marah...mulut mesti bebel macam2 sambil 
air mata berjuraian jatuh...
Macam-macam anak mama ni..
Tapi selalu buat mama ketawa ngan keletah anak mama ni..

Boy meet the boys...
Rizqullah with all of his uncle...
Sebelah ayah semua uncle yaaa...
Sebelah mama semua aunties...
ops...and satu je uncle...
So,Rizqullah memang sangat terlebih kasih sayang...
Semua pun bila ada dia...nak gomol dan sayang dia..
Dia pulak cam dah suka je orang gomol dan kiss dia..
Haih....anak mama ni...spoil plak nanti...
Manja sangat...huhuhu

Okaylah...mama dah tak larat nak menaip lagi,mata dah bagai dijahit-jahit je...esok last day keje sebelum berholiday ke pantai timur pulak...weee..bestnya kali ni ayah balik...berjalan sakan kita sekeluarga...

Till my next entry....salam sayang dan salam ukhwah untuk semua..

~~Have a beautiful day!!!~~




0 comments:

 
Real Time Web Analytics