June 3, 2010

Selamat Pengantin Baru!!!

Selamat Pengantin Baru!!!
Buat pasangan Mohd Fazli B Mohd Nordin dan juga pasangannya Nurdini Bt Zukefle...
Semoga bahagia hingga ke akhir hayat,have a beautiful journey on your marriage life...

Okay...dalam entry yang sebelum ni ada sebut pasal kami sekeluarga ke Kedah sebab nak attend wedding ceremony@kenduri kawen kawan kapal ayah...sangatlah cantik tempat wedding dorang ni...kat Kelab Bandar Laguna Merbok,Sungai Petani...this is new area yang tengah membangun kat Sungai Petani ni...banyak bangunan baru dan jugak susun atur setiap kawasan is well design...

Erm...mama malas nak citer panjang...cam biasa...mama Rizqullah suka buat karangan bergambar...antara kegemaran mama Rizqullah...sbb kadang2 gambar lebih memudahkan penceritaan...

Jadi..layankan jelah ek..karangan simple dari mama Rizqullah...
Inilah pasangan pengantinnya...
Baju ala-ala snow white gitu...
Patutnya dorang dah makan beradab kul 8.45 malam..
tapi udah terlambat..
Tak per..rezeki Rizqullah dapat tengok pengantin...

Rizqullah with mama...
Posing sekitar kelab bandar laguna merbok...
Cantek tempat dia..
Wedding ni berlangsung kat pool side...
sib baik Rizqullah x nampak pool tu..
klu x...mau jerit seantero dunia nak masuk dalam pool tu...

Yeaaa...satu meja ini di conquere oleh kami...
Ngeh..ngeh...ngeh...
Ini adalah salah sorang member ayah gak...
En Jamal...dia pun orang utara gak...
Tapi tinggai kat Kepala Batas...
Isterinya orang Johor...
Mama x sempat nak borak banyak sangat coz 
Rizqullah sibuk nak jalan sana sini...

Setelah perut kenyang dengan makanan yang dihidangkan...
Kami pun bertemu pengantin untuk mengucapkan tahniah...
dan tentunya "Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat"
Amin...
Rizqullah plak masa tu sibuk nak pegang rambut pengantin..
X dapat rambut dia aim plak crown pengantin pompuan...
Aduh..anak mama ni..x abis2 nak kacau orang...
ngeh..ngeh..ngeh..

Rizqullah posing keliling kelab tu..
Mata Rizqullah dok pandang kolam air tu je...
Ish..ish..anak mama ni..
Klu leh dia nak turun gi kat kolam air tu...

Ayah berbual ngan Unkel Jamal sebelum balik...
Mama plak mana?? yang tukang amik gambor ni adalah mama..
Ayah ngan Rizqullah jadi model...
Hehehe..

Ini pulak nice view from the Club...
Inilah favourite/Obsesi Rizqullah...
Waterfall or fountain...

Okaylah...till my next entry on our second day kat Kedah,second day kami ke Alor Setar..gi Pekan Rabu...borong barang-barang tuk dijadikan buah tangan...salam sayang dan salam ukhwah dari kami sekeluarga...

Semoga hari anda ceria selalu...

~~Have a beautiful day~~

0 comments:

 
Real Time Web Analytics